Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 1-7 iulie 2019

Fecioară 1-7 iulie 2019

HOROSCOP FECIOARA 1 – 7 IULIE 2019

Incepand de acum, toata luna iti indrepti preocuparile atat catre relatiile sociale si colectivul din care faci parte, cat si spre introspectie, psihic si spiritualitate.

Eclipsa de Soare de marti iti poate aduce noi oportunitati legate de grupul de cunostinte, popularitate, colectivitate, multimi, organizatii, corporatii, actiuni umanitare, proiecte de viitor si afaceri de anvergura. Spre sfarsitul saptamanii pot exista anumite restrictii, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, dar si noi directii de urmat. Succesul pe termen lung poate fi conditionat de incheierea unor capitole, rupturi sau finalizari. De miercuri incolo iti sunt favorizate castigurile, avantajele si beneficiile pe plan relational si financiar ce tin de asociatii, grupari, popor, societate si activitati de amploare. Chiar la sfarsitul saptamanii pot aparea noi sanse favorabile, persoane sau proiecte care sa te atraga si sa te surprinda in mod placut.

Referitor la imbunatatirea psihicului, actiuni si relatii confidentiale, subiecte oculte, cercetari secrete, intrajutorare, renuntarea la tendinte nocive, de marti ai calea deschisa sa actionezi in mod direct. Si in aceasta saptamana, si urmatoarea, pot avea loc neintelegeri, tensiuni si incidente legate de persoane ascunse, actiuni si legaturi secrete, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.