Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 1-7 ianuarie 2018

Fecioară 1-7 ianuarie 2018

HOROSCOP FECIOARA 1 – 7 IANUARIE 2018

Atentie la tensiuni cu prietenii, in dragoste si cu copiii

 

In continuare, pana duminica ai sansa sa descoperi resursele potrivite ca sa obtii succesul in activitati de educatie, transport, comert si comunicare. De marti incolo poti sa gasesti o noua metoda ca sa iti regasesti puterea interioara si sa te regenerezi psihic, iar de joi pana duminica iti sunt favorizate solutii originale la crizele emotionale si financiare.

Pana la mijlocul saptamanii viitoare atentia iti este indreptata catre puterea ta de creatie. Poti lua decizii durabile in aceasta privinta, poti obtine ceea ce iti doresti referitor la iubire, poti avea un succes ce tine de copii si exprimarea artistica. In acelasi timp ai puterea de a face o schimbare importanta legata de dragoste, creativitate, relatia cu copiii si felul in care iti petreci timpul liber. Totusi, incearca sa fii calm cu persoana iubita si copiii.

Luna Plina de marti te poate face sa te razvratesti impotriva prietenilor sau grupului din care faci parte. Construieste-ti propriul drum, insa fara sa renunti la idealurile tale sau ale celor din jurul tau. Incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.