Home / Horoscop saptamanal / Fecioară 1-7 aprilie 2019

Fecioară 1-7 aprilie 2019

HOROSCOP FECIOARA 1 – 7 APRILIE 2019

Poti avea succes in: ceea ce priveste regenerarea afectiva si financiara, depasirea crizelor si pierderilor, legaturi intime si de suflet, resurse externe, imprumuturi, bani si posesiuni la comun. Luna Noua de vineri iti poate aduce sansa unei schimbari necesare si oportunitatea unui nou inceput, insa mai asteapta cateva zile inainte sa iei o hotarare si sa actionezi. Saptamana ce vine pot avea loc situatii importante de care este nevoie sa tii cont, in mod special legate de ego, puterea personala, dorinta de afirmare, iubire, legaturi sentimentale, copii, lucrurile care iti fac placere si te fac fericit, joaca, relaxare, hobbyuri si distractii.

Concentreaza-te pe: legaturile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, asocieri, casnicie, uniuni, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul.

Referitor la acestea, lucrurile sunt favorabile din punct de vedere al inspiratiei, intuitiei, constientizarilor si descoperirii de noi informatii. Pe baza acestora ai ocazia sa faci alegeri practice, sa iei decizii mature si sa planifici strategii pe termen lung. Totusi, exista riscul de a nu percepe corect si de a fi in ceata, si ca urmare pot avea loc neintelegeri, confuzii, omiteri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de marti.

In acelasi timp, spre sfarsitul saptamanii exista posibilitatea unor avantaje si beneficii dinspre partener, din contracte, procese sau asocieri. Si aici lucrurile sunt marcate de un anumit idealism, asa ca evenimentele iti pot aduce senzatii neobisnuite, persoane pe care sa le percepi fascinante, relatii, proiecte, contracte sau colaborari extraordinare, negocieri pline de succes, dar care pot fi si false, amagitoare sau alunecoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.