Home / Horoscop lunar / lunar general / Februarie 2019

Februarie 2019

PREVIZIUNI FEBRUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 14, pana la sfarsitul lui martie ne sunt favorizate initiativele si actiunile strategice, realiste si practice, in vederea acumularii, stabilizarii si consolidarii unor situatii. Din 19 pana in 28 avem sansa de a ne folosi atat spiritul materialist, cat si inspiratia.

Din 19, o luna avem tendinta sa fim umani si intelegatori, empatici, sensibili, plini de speranta si de imaginatie. De fapt din 10 chiar, pana la mijlocul lui aprilie gandurile si rationamentul ne sunt intuitive, bazate pe emotii, perceptii si senzatii. Pe 19 si 22 putem obtine noi perspective, iar in martie vom avea ocazia sa ne revizuim preocuparile si interesele.

Succesul: tine in continuare de judecata, lege, strainatate, educatie, aventura si extinderea orizonturilor, cel putin in primele trei zile, si pe 8. Ziua de 22 poate aduce insa indoieli si dificultati.

Pe 3, 8, 10 si 18 putem avea parte de realizari, mai mult pe plan social si colectiv decat personal, dar care sa reprezinte un adevarat progres. Luna Noua din 4 ne poate aduce noi oportunitati pentru a face schimbari si a ne elibera de vechi tendinte si prejudecati.

Concentrarea: este pe obiectivele in viata, legaturi sociale si profesionale, dar si cu autoritatile. Din 4 pana la sfarsitul lunii putem fi mai calculati si chibzuiti in relatii, mai bine organizati si eficienti, statutul social poate cunoaste o crestere si o imbunatatire, la fel si beneficiile profesionale, din 14 pana in 23. Dupa 26 pot exista anumite tentatii sau situatii neprevazute. Tot in aceste privinte, de la mijlocul lunii si pana in toamna pot exista evenimente predestinate ce pot aduce finalizari si noi oportunitati. Prima data importanta este 28 martie, cand pot fi demolate anumite structuri si o anumita autoritate.

Atentie la: temperament, accidente, lupte pentru putere si autoritate, in special in primele doua zile, intre 8 si 14, si pe 22. Luna Plina din 19 poate aduce oboseala si epuizare fizica.

(Aspectele lunare pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.