Home / Horoscop lunar / lunar general / Februarie 2018

Februarie 2018

 

PREVIZIUNI FEBRUARIE 2018

 

In prima jumatate a lunii avem parte de o atmosfera vesela si prietenoasa, suntem sociabili, comunicativi si plini de idei noi, in timp ce in a doua parte devenim sentimentali si foarte sensibili, mai retrasi si visatori, iar lucrurile pot deveni destul de instabile, indemnandu-ne sa fim mai adaptabili.

Pe plan personal, desi avem parte de tot felul de piedici si blocaje ce ne limiteaza mersul inainte, exista si suficiente oportunitati de a gasi noi cai de evolutie si de a lua noi initiative ce pot avea succes in timp. In principiu ar trebui sa fim atenti atat la relatii, in special cele de dragoste, cat si in privinta planului financiar, unde sunt posibile tot felul de frustrari, excese sau iluzii.

Pe plan social aparent exista o acalmie generala, insa totusi se intrevede aceeasi posibilitate cu care ne-am obisnuit in ultimile luni, de a face o schimbare drastica si necesara, dar de comun acord, cu intelepciune, acceptare si intelegere.

La inceputul lunii, pe 3 avem destula energie incat sa initiem cu succes noi actiuni. Pe 4 atentie la tentatii, extravagante si exagerari. Ziua de 7 ne aduce surprize placute dar neobisnuite, sub forma unei persoane sau unui castig.

Din 11, pentru aproape o luna primim in suflet un strop de inspiratie, simt artistic si magie, atat cat sa ne bucure, dar si sa ne faca idealisti si generosi atat in dragoste, cat si pe plan financiar.

Pe 11 si pe 14 putem avea tendinte expansive, proiecte si idei mai mari decat putem sa ducem, cam fara un suport real. Dar tot atunci, pe 14 si pe 15, ni se deschide totusi mintea si avem o sansa de a porni pe noi carari. Ziua de 16 este potrivita pentru decizii sentimentale si financiare cu efect pe termen lung. Pe 17 avem o zi buna pentru socializare, comunicare si activitati comerciale, insa ar trebui mai multa grija la oboseala, confuzii, lucruri false sau dezamagiri.

Incepand cu 18, pentru o luna ne apropiem mai mult de cei de langa noi si devenim sensibili si spirituali, plini de compasiune si interiorizati. In plus, tot de atunci, pentru vreo trei saptamani avem tendinta si sa ne fuga mintea, sa fim mai visatori si imaginativi, intuitivi, cu multa clarviziune si interes in psihologie, Divinitate si credinta.

Pe 21, desi pe plan mental suntem tentati sa fim mai practici si organizati, pe plan emotional putem avea un moment incarcat de mult idealism, visare, iluzii, romantism, senzatii, sentimente de iubire pura, arta, estetica si generozitate. Pe 25 suntem extrem de empatici, vizionari si ne putem pierde uzul ratiunii, insa ceea ce incepem atunci poate fi durabil si stabil in timp. In ambele zile atentie la neplaceri in comunicare, informatii false, confuzii, tensiuni in relatii, ciocniri de personalitate si dificultati ce tin de sacrificii, aventuri si moralitate. Pe 27 putem avea parte de momente pasionale, intense si intime, profunde.

Luna Noua si Eclipsa de Soare din ziua de 15 ne fac sa intelegem ca facem parte dintr-un plan mai mare si ca un viitor mai bun poate fi atins doar prin eforturi colective si o gandire iesita din tipare. Eliberarea de prejudecati si implicarea fiecaruia in societate ne poate face sa daruim fara sa primim nimic in schimb, doar promisiunea unei vieti mai bune.

Zile importante benefice: 3, 7, 14, 15, 16, 21, 25, 27.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 4, 11, 14, 15, 17, 25.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.