Home / Horoscop lunar / lunar general / Februarie 2017

Februarie 2017

Luna aceasta desi pare mai linistita, ne agita destul de mult si ne starneste atat pe plan mental cat si sentimental. Ne impinge spre revizuire si analiza, spre renuntari dar si spre inceputuri noi. Singurele lucruri care nu se schimba sunt energia, entuziasmul si impulsivitatea ce ne indeamna la mai mult, mai bine si mai repede.

Pe 3 incepem luna prin a deveni mai infocati in dragoste, nerabdatori sa traim iubirea si orice ne poate face sa simtim ceva. Orice este mai bine decat nimic, mai mult este mai bine decat deloc, iar mai multe motive de inflacarare si entuziasm in fata frumosului si a iubirii ne fac sa vrem sa posedam urgent ce intalnim, fie persoana sau obiect.

Incepand de pe 6, dar mai degraba de pe 5, avem la dispozitie patru luni sa gasim surse noi de imbogatire, extindere si succes, insa de preferat este sa incepem prin a cauta intai in interiorul nostru. Avem sansa sa reevaluam si analizam situatii si oportunitati trecute, precum si sa beneficiam de evenimente cu totul noi si surprinzatoare.

Intre 7 si 26 ne merge mintea pe repede inainte, iar interesul se muta pe tot ce este original si neobisnuit, excentric si inovator. Inventii si momente de iluminare sunt posibile, ca si tendintele spre o gandire iesita din tipare. Din 26 in schimb ne lasam mintea sa zburde printre nori, in timp ce ne lasam ghidati de intuitie si senzatii.

Cele mai importante evenimente ale lunii februarie sunt Eclipsa de Luna din 11 si Eclipsa de Soare din 26, care ne dau posibilitatea sa renuntam cu o mai mare usurinta la ceea ce nu mai conteaza si sa pornim cu succes pe drumul schimbarii si progresului propriu.

Zile importante benefice: 9, 10, 11, 14, 16, 21, 23, 26, 27.
Zile in care sa acordam mai multa atentie: 1, 2, 5, 6, 11, 16, 22, 26, 27.

Pana pe 3 februarie ne simtim mai apropiati de ceilalti, mai sentimentali, umani, sensibili si afectuosi, plini de iubire atat pentru cel de langa noi, cat si pentru univers la modul general. Spiritul filantropic si cel de sacrificiu, generozitatea si idealismul ne introduc intr-o lume plina de senzatie, inspiratie, simt artistic, optimism, bunavointa si prietenie. Realitatea poate fi cu totul alta, insa aveam nevoie cu totii de un moment in care sa plutim in sfere inalte si sa ne hranim sufletul cu liniste, pace si lucruri dincolo de cele pamantesti.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Taur, Gemeni, Fecioara, Balanta, Sagetator, Pesti

In urmatoarele vreo patru luni focul pasiunii ne arde pe dinauntru la cote maxime si ireale. Cel putin in perioada 3 februarie – 4 martie furtuni de sentimente si suvoaie intense de emotii ne tasnesc la fix chiar in directia persoanei sau obiectului pe care il dorim. Mai aprigi in iubire si mai nerabdatori decat de obicei, alegem pe rand pe cineva spre care indreptam sageti, scantei si artificii. Ar fi bine sa recunoastem in primul rand fata de noi ca urmarim doar vanatoarea si nu scopul final, si ca instinctul ne mana de la spate. Atentie la aventuri pasionale, flirturi si relatii cu scantei, decizii financiare si cheltuieli impulsive.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Taur, Rac, Balanta, Capricorn

Intre 6 februarie si 9 iunie norocul nu se mai vede primprejur si avem senzatia ca nu mai e cu noi. In schimb el s-a ascuns pe dinauntru si ne asteapta sa schimbam cate ceva pentru a ne ajuta exact cum ne dorim sau chiar mai mult. Cunoasterea si intelepciunea inseamna putere, iar autocunoasterea este primul pas spre castig si implinire. Situatii neprevazute pot indica alte cai ale prosperitatii si succesului pe care sa pornim, cu conditia sa gasim in noi puterea si principiile de care sa ne ajutam. Raman de baza socializarea si schimburile de idei, relatiile, legalitatea si moralitatea, precum si generozitatea, diplomatia, corectitudinea, echitatea si armonia.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Sagetator, Capricorn, Pesti

Pana pe 7 februarie inca mai incercam sa adoptam o gandire practica si responsabila. Desi suntem destul de stricti si critici, luam in considerare toate aspectele posibile si incercam sa gandim pe termen lung. Realitatea ne aduce din nou cu picioarele pe pamant si ne indeamna sa abordam o atitudine metodica, inteleapta si serioasa. Putem sa profitam de aceasta perioada pentru a ne stabili directia si pentru a face planuri de organizare in orice domeniu ne-am simtit nemultumiti.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Gemeni, Rac, Fecioara, Balanta, Capricorn

Intre 7 si 26 februarie se simt in aer scantei de genialitate si de interes in tot ce inseamna nou si neobisnuit. O gandire inovatoare pune stapanire pe toti si toate, si ne indeamna catre idei iesite din tipare. Suntem mai sociabili si mai vorbareti, mai inclinati sa dezlegam incurcaturi, jocuri de cuvinte si situatii printr-o atitudine prietenoasa si schimburi de idei, mai mult in grup. Mai putin interesati de scopurile personale si de o afirmare proprie, suntem mai mult manati de setea de cunoastere si impartasire a propriilor conceptii si interes in tehnici noi. Ar fi bine daca ne-am urma dorinta de inventivitate, extravaganta si cautare a solutiilor originale, dar sa ne ancoram cumva si in realitate.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Taur, Gemeni, Leu, Fecioara, Scorpion, Varsator

Eclipsa lunara prin penumbra din data de 11 februarie ne poate aduce nu numai impliniri si situatii ce ne indeamna sa stralucim si sa iesim in evidenta, dar mai ales evenimente surpriza ce ne indeamna sa facem acest lucru intr-un alt mod decat pana acum. Imprejurarile impun o anumita renuntare si suntem impinsi catre schimbare cu privire la obtinerea puterii si a dorintelor noastre, si catre noi moduri de a dovedi abilitatile de conducere, generozitatea si creativitatea. Ne simtim capabili sa ne integram in colectivitate dar si sa mutam muntii din loc printr-o gandire superioara si actiuni individuale ce ne lanseaza pe o noua scena a progresului si evolutiei personale. Ar fi bine sa ne adaptam din mers, sa primim noile sanse cu bratele deschise si sa pasim inainte, cu speranta si incredere in noi.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Taur, Leu, Scorpion, Varsator

Pana pe 18 februarie suntem in continuare mai inclinati sa punem pe primul loc un bine general si avem tendinta sa ne implicam mai mult in activitati de grup, decat sa punem accent pe propria persoana si individualitate. Spiritul de echipa ne poate impinge sa ne petrecem timpul mai mult cu prietenii, in activitati sociale ce privesc idealuri si obiective umanitare. Suntem mai sociabili si mai vorbareti, altruisti, spontani si inventivi, mai dornici sa creem societatea viitorului. Suntem originali si ne manifestam liber, lipsiti de constrangeri si prejudecati. Ar fi bine totusi sa nu ne abatem prea tare de la scopurile personale.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Taur, Leu, Scorpion, Varsator

In perioada 18 februarie – 20 martie devenim cu totii mai visatori si senzitivi, mai preocupati de ceea ce se intampla in interiorul nostru si de felul in care suntem afectati de catre ceilalti si situatiile prin care trecem. Mai credinciosi decat de obicei, mai duiosi si plini de compasiune, suntem mai inclinati sa ne sacrificam pentru cauze nobile si idealuri pline de iubire. Ne creste simtul artistic dar si imaginatia, si suntem mai sensibili si impresionabili decat de obicei. Spiritualitatea este cuvantul zilei, iar atmosfera generala ne face sa plutim si sa simtim mai degraba decat sa facem si ceva concret. Ar trebui sa fim mai hotarati, sa ne ancoram cumva si in realitate, si sa avem grija la iluzii, confuzii si perceptii false.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti

Intre 26 februarie si 13 martie gandim cu inima, auzim cu sufletul, vorbim prin gesturi si socializam prin priviri. Atmosfera devine eterica, plutim in loc sa mergem, comunicam prin sentimente si schimbam energii pe post de cuvinte si idei. Imaginatia si speranta ne creioneaza visele si viitorul pe care ni-l dorim, iar intuitia, previziunea si clarviziunea ne indica drumul exact pe care sa-l urmam. Stim sigur ca va urma si momentul in care va trebui sa revenim cu picioarele pe pamant, dar deocamdata mai amanam putin si ne lasam in voia visarii, a credintei si a increderii ca ce va veni va fi mai bun. Ar fi bine totusi daca am reusi sa ne clarificam senzatiile, pentru a nu cadea prada iluziilor, confuziilor si fanteziei aducatoare de incurcaturi.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti

Eclipsa solara inelara din 26 februarie reprezinta intr-un anumit fel inceputul unui nou sfarsit. Este momentul in care suntem indemnati sa renuntam la anumite situatii, tendinte si obiceiuri ce nu-si mai gasesc rostul pe drumul nostru catre nou. Imprejurarile indica o noua cale catre spiritualitate, Univers, iubire, credinta si armonie generala, insa pentru a porni avem nevoie sa lasam in urma o stare sau o situatie, cu increderea ca va fi bine, indiferent ce va urma. Cheia catre viitor este intoarcerea catre idealuri si puritatea sufletului, catre generozitate, acceptare si speranta. Ar fi bine daca am putea sa ne lasam pe mana intuitiei si a senzatiilor ce le primim, a imaginatiei si perceptiilor ce ne lumineaza calea pentru a ne urma visele si dorintele adanci.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti

In lunile februarie si martie exista posibilitatea sa avem parte de un dezechilibru intre dorinta de moralitate, lege si armonie, si dorinta noastra de a rupe bariere si de a ne afirma independenta. Mai precis, tensiunile vor exista intre corectitudine si dreptate, si nevoia noastra de a ne pune pe primul plan. Intre acceptare si liniste, si desfiintarea regulilor. Intre “mine” si “noi”.
Unul din momentele importante care se poate dovedi destul de dificil este in jurul zilei de 3 martie. Un eveniment similar s-a petrecut deja in jur de 26 decembrie 2016, si va mai fi inca unul, anul acesta in luna septembrie.
Zodiile care vor simti efectele mai puternic: Berbec, Rac, Balanta, Sagetator, Capricorn, Pesti

https://www.facebook.com/khironna/posts/1852721825005919:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.