Home / Despre mine

Despre mine

Sunt născută la Lună Nouă în Berbec și am Ascendent în Rac. În traducere liberă reprezint ambele concepte, atât Forța Începutului cât și Mama Universală. Cu majoritatea planetelor Cardinale, în semne de Aer și Foc, nici o planetă în semne de Pământ, două planete în Vărsător și Neptun la fel de important ca Soarele în harta mea natală, sunt o idealistă convinsă și o luptătoare entuziastă pentru umanitate, pentru evoluție și un viitor general mai bun, prin cuvinte și idei.

Am avut întotdeauna un anume interes și atracție, dar și abilități native pentru astrologie și fenomene ieșite din comun, însă m-am hotarât relativ de curând să mă dedic cercetării aprofundate și studiului continuu. În 2016, în urma absolvirii cursurilor Școlii Fidelia, prima școala de Astrologie din România, am obținut Diploma de Astrolog, ocupație recunoscută și în țara noastră. Din 2017 sunt membru al Asociaţiei Astrologilor din România.

Probabil că Nodul Nord, singurul în semn de Pământ, este cel care mă mobilizează și mă îndeamnă să fiu practică și să găsesc soluții raționale și concrete. Drept urmare încerc în continuare să îmbin spiritul practic, idealismul și dorința de a-i proteja și îndruma pe cei ce au nevoie de ajutor.

 

Chiron reprezintă arhetipul vindecătorului, al celui care găsește frumusețe, învățăminte și motive de evoluție în dificultățile și întâmplările neplăcute din viață. El vindecă și este vindecat prin învățare pozitiva, atât prin îndrumarea celorlalți cât și prin lecțiile pe care le învață de la ei.

Din punct de vedere mitologic Chiron este centaurul rănit care a încercat toată viața să își vindece propria suferință, dar care a reușit să îi învețe pe ceilalți cum să facă acest lucru mai bine decat el însuși. Pentru fiecare dintre noi Chiron arată unde ne este slăbiciunea și neputința de a ne alina durerea, și în același timp care este puterea noastră de a-i învăța pe ceilalți cum să își depășească propriile suferințe.

 

Poate că nu mulți ar fi îndrăznit să își pună un nume asociat cu durerea, însă eu am luat partea bună din conceptul lui Chiron, și anume că pot să mă folosesc de cunoștințele și experiența proprie pentru a-i sprijini pe cei ce au nevoie. În același timp încerc să aduc înțelegere și să pun accent pe trezirea spirituală, ca și pe faptul că progresul se naște din nevoi.

Sincer cred că pot să ajut prin îndemnuri și insuflarea încrederii în puterea fiecăruia de a învinge obstacolele și dificultățile din viață. Iar pentru acest lucru încerc să mă fac auzită prin horoscop și informațiile practice pe care le ofer.

 

Sunt un om ca și voi toți și sunt aici ca să vă ghidez pe calea pe care alegeți să o urmați. Răspunsurile pe care le căutați sunt în voi și numai voi aveți cheia soluției și a viitorului vostru. Am speranța și încrederea că împreună vom putea să ne găsim liniștea, mulțumirea, fericirea și lumina, prin folosirea mijloacelor pe care ni le oferă astrologia și prin deciziile pe care le luăm și schimbările pe care le facem în noi înșine.

 

Încredere, speranță și alegeri ușoare!

Mara Astrid