Home / Horoscop lunar / lunar general / Decembrie 2019

Decembrie 2019

PREVIZIUNI DECEMBRIE 2019

 

Tendinte generale:

            Dupa o lunga perioada din acest an in care ne-am concentrat cu toate puterile pe cate un singur domeniu de viata, in ultima luna ne imprastiem si ne agitam ceva mai mult.

            Din punct de vedere al lucrurilor care conteaza si ni se intampla, pana pe 22 suntem expansivi, mergem pe aventuri in necunoscut, autodepasire si orice lucru care poate extinde orizonturile cumva. Dupa 22, pentru o luna, ne mai restrangem si ne implicam in chestiuni profesionale, proiecte folositoare, lucruri care pot imbunatati statutul si pozitia sociala.

            Mental, din perspectiva preocuparilor, pana pe 9 inca mai scotocim dupa informatii si secrete, dupa orice ne poate face sa supravietuim si sa ne echilibram in interior. Intre 9 si 29 ne intereseaza mai mult cresterea si progresul, educatia, calatoriile si lucrurile care ne pot imbogati experienta. Dupa 29, pana la mijlocul lui ianuarie ne concentram pe lucruri concrete, gestionari, obligatii si fixarea obiectivelor de atins in noul an.

            Afectiv si financiar ramanem rezervati si economi pana pe 20, atrasi de lucruri, obiecte si relatii utile, persoane mature si cu experienta, activitati care pot aduce beneficii reale, structura si stabilitate. Din 20 incolo, pentru trei saptamani ne detasam de atata strictete si interiorizare, preferam mai degraba grupurile, multimea, relatiile si proiectele sociale.

            Spiritul de actiune si de lupta ne atrage atentia si in aceasta luna asupra nevoii de regenerare, renastere si recapatare a controlului, ne face sa inventam strategii, sa ne indreptam spre orice si oricine ne poate aduce un ajutor, de orice fel.

 

Pe termen lung:

            Atat pe plan personal, cat si social, incepand cu 2, pentru un an de zile atragem norocul, succesul, evolutia, cresterea si prosperitatea prin munca, eforturi independente, asumarea responsabilitatilor si actiuni puse in practica in mod bine organizat.

            In acelasi timp, din aceasta luna intram intr-o perioada in care evenimentele ne pot indica nevoia de a face ceea ce trebuie, de a merge pe spirit practic si lucruri concrete, de a termina anumite tendinte, stari, situatii sau relatii invechite sau care si-au atins scopurile, de a incheia unele capitole si de a initia unele noi pe cu totul alte baze. Solutia este sa facem ce este de facut si sa fim deschisi la orice posibilitati.

            Sfarsitul anului si inceputul lui 2020 pot aduce surprize placute, oportunitati care sa ne indice drumuri noi, situatii neprevazute dar favorabile pe termen lung, chiar daca pot include si finalizari. Luna Noua si Eclipsa de Soare din 26 reprezinta un ciclu de incheiat si situatii de consolidat.

 

Atentie la: cum impacam ce stim cu ce am vrea sa aflam, ce este in jurul nostru cu locurile pe care am vrea sa le exploram, unde suntem azi cu unde ne dorim sa ajungem maine, vorbaria cu filosofia, inteligenta cu intelepciunea, chestiunile abstracte cu actiunile propriu-zise. Luna Plina de pe 12 ne face sa realizam cat de departe de realitate ne-au dus visele si idealurile. Este un moment de corectie in care ne sunt incurajate actiunile practice in vederea multumirii sufletesti. Deasemenea, pot avea loc finalizari si demolari in vederea reconstructiei, in principal legate de relatii, afectivitate, bani si beneficii materiale.

 

Zile importante: mai toata luna este buna si aduce sanse favorabile, noi directii de urmat, oportunitati si castiguri din senin, in special pe 3, 8, 13, 15, 19 si din 22 incolo. Ziua de 3 primeste doua stelute 🙂 pentru implinirea dorintelor si imbinarea placutului cu utilul. Atentie totusi pe 8 si 20 cand ne fuge mintea aiurea, ne cam pierdem si vedem totul mult prea roz, dar si pe 22, cand ne aprindem prea tare dupa o senzatie, o atractie si o tentatie trecatoare. Vestile intunecate ar putea fi faptul ca pentru a atinge succesul este posibil sa fie nevoie sa lasam trecutul definitiv in urma, in anumite chestiuni. Insa tot raul spre bine.

 

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.