Home / Horoscop lunar / lunar general / Decembrie 2017

Decembrie 2017

 

PREVIZIUNI DECEMBRIE 2017

 

Luna decembrie, desi ne ofera suficiente oportunitati si ocazii fericite, aduce cu sine si posibilitatea de a redresa anumite directii sau situatii. Putem avea acum momente de trezire si de intelegere superioara, atat datorita unei perioade in care ne putem revizui gandirea, mentalitatea, atitudinea si interesele, cat si gratie unei atmosfere de strictete, maturizare, responsabilitate si realism. Poate ca in preajma sarbatorilor ne-ar fi placut sa avem parte de o atmosfera mai vesela, insa ne putem gasi optimismul in deciziile practice pe care le luam, cu efect de lunga durata.

Vestea mai putin buna este ca pe masura ce ne apropiem de sfarsitul lunii suntem mai putin dragastosi si sociabili, insa poate ca e bine sa mai luam si decizii bazate pe fapte si lucruri palpabile, deloc legate de sentimente si iubire. Vestea buna este totusi ca in aceasta luna suntem mai putin inclinati sa fim taiosi, autoritari, plini de dorinta de a controla totul si de a taia raul de la radacina, desi ramanem luptatori pentru schimbare.

De pe 1 pana de Craciun avem tendinta sa ne lansam in aventuri sentimentale si investitii in tot felul de directii. Tot in prima zi a lui decembrie ar trebui sa avem mai multa atentie, grija si rabdare, sa evitam riscurile, sa gasim cai de mijloc si sa incercam sa ne tinem nervii in frau.

Pe 3 primim o sansa, avem o oportunitate si chiar un succes spiritual sau material, cand reusim sa ne urmam inima, intuitia, intelegerea si puterea de patrundere, si sa ne concretizam vise foarte usor. Tot pe 3, dar si pe 10, putem avea blocaje, momente de confuzie si perceptii gresite, atat in actiunile personale cat si referitor la relatii si finante.

Intre 3 si 23 decembrie avem ocazia sa revedem decizii si atitudini mai vechi, si sa intelegem unde am gresit in privinta progresului, depasirii limitelor si dorintei de a extindere si explorare. Pe data de 6 chiar putem sa reparam o situatie mai veche, cu maturitate si profesionalism.

Incepand cu 9 ne revine energia si pentru o luna si jumatate suntem puternici, fara frica, pasionali si instinctivi, investigam resurse, cautam sa eliminam cauza durerii si ne dorim cu ardoare sa iesim invingatori.

Pe 10 avem un moment de iluminare si descoperire a unei noi cai de evolutie. Pe 13 si pe 15 ar trebui mai multa atentie, concentrare, exprimare clara si adaptabilitate. Pe 16 se poate sa luam decizii de a porni pe un nou drum al progresului personal.

Dupa trei ani de restrictii si lectii de viata despre educatie, progres, explorare si depasirea limitelor, crezuri, principii si idealuri, din 20 decembrie urmatorii trei ani avem posibilitatea sa devenim intelepti, maturi si responsabili referitor la scopurile pe termen lung, atingerea aspiratiilor, autoeducatie, autocontrol, spirit practic, eforturi concrete si acumularea de experienta.

Incepem acest lucru chiar din 21, cand pentru o luna suntem mai seriosi si practici, realisti, conservatori si responsabili. Incercam sa aratam ca ne-am maturizat, suntem de incredere si responsabili, si sa ne fixam scopuri concrete la care nazuim. Tot in acea zi orice s-ar intampla, chiar daca pare restrictiv, poate sa fie durabil si stabil, cu efect pe termen lung. Si tot in 21, ca o compensare si o surpriza, putem avea parte de evenimente placute, romantice, dar si de un beneficiu financiar la care nu gandeam.

Incepand din 23, pana in mai 2018 putem face schimbari drastice foarte usor. Chiar daca anumite situatii se vor acumula, le vom simti mai degraba ca pe un imbold constructiv decat ca pe o apasare. Capatam profunzime, putere si vointa, si intelegem ca o transformare este necesara pentru a evolua.

De pe 25, pentru patru saptamani devenim cumpatati atat in exprimarea emotiilor si in relatii, dar si in privinta planului financiar. Si din nou, orice s-ar intampla in acea zi legat de iubire, relatii sau de bani, chiar daca pare un blocaj sau un obstacol, reusim sa ne aratam practici si seriosi, perfect capabili sa luam decizii mature si responsabile pentru un viitor mai bun.

Pe 28 lasam deoparte aceasta tendinta, ne scoatem din priza si devenim mai linistiti. Ne punem energia in scopuri romantice, artistice, spirituale si pline de credinta, insa avem ocazia de a incepe ceva nou, cu multa profunzime si pasiune.

Luna Plina din data de 3 ne aduce in prim plan nevoia de a povesti si de a intra in legatura cu tot ce ne inconjoara. Simtim ca ne lipsesc lucurile normale si cei apropiati, si ca in goana dupa idealuri am uitat de ceea ce este langa noi.

Luna Noua de pe 18 decembrie ne face sa intelegem ca totusi n-am putea sa evoluam daca ramanem in acelasi cerc si ne impiedicam de lucrurile obisnuite. Simtim nevoia sa ne scuturam si sa privim departe, sa ne dorim mai mult si sa ne lansam in aventuri si actiuni de explorare.

Zile importante benefice: 3, 10, 16, 21, 28.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 1, 3, 10, 13, 15, 18, 21, 23.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.