Home / arhiva / Cuadratura Venus-Saturn in aprilie 2017

Cuadratura Venus-Saturn in aprilie 2017

CUADRATURA VENUS – SATURN IN APRILIE 2017

 

Pe parcursul lunii aprilie, in afara de cele patru planete care isi schimba sensul de mers (Mercur, Venus, Saturn, Pluto), in privinta planetelor retrograde mai exista si influenta aspectului de cuadratura dintre Venus retrograda si directa, si Saturn direct si retrograd.

 

Intre 1 si 29 aprilie avem urmatoarele perioade distincte:

– intre 1 si 6 aprilie Venus retrograda cuadratura Saturn direct;

– intre 6 si 15 aprilie Venus retrograda cuadratura Saturn retrograd;

– intre 15 si 29 aprilie Venus directa cuadratura Saturn retrograd,

cu varfuri in zilele de 8 si 21 aprilie.

Vestea buna este ca ele nu se afla simultan in miscare directa, deci nu au forta maxima in acelasi timp, iar vestea rea este ca acest aspect ne tot bazaie si ne irita cam toata luna aprilie.

Ultima oara cand am avut o perioada la fel de aglomerata, din aproximativ aceleasi puncte de vedere, a fost in iulie-august 2015, cand Venus era in Leu si Saturn in Scorpion.

Acum, cu Venus in Pesti si Saturn in Sagetator, lucrurile par a fi mai simple decat atunci, iar noi suntem mai deschisi la schimbare, mai adaptabili, mai blanzi si mai putin fixati pe o singura idee.

 

Evenimentele posibile in aceste perioade tin de lucruri si decizii trecute ce revin in atentia noastra, si care acum ne imping sa invatam mai bine anumite lectii. Situatiile pot fi destul de tensionate, insa avem o luna la dispozitie sa si schimbam ceva, pe dinauntru cel putin. Ce ar putea sa se intample, si ce ar fi bine de invatat in aceasta perioada sunt urmatoarele:

 

  1. INTRE 1 SI 6 APRILIE: orice incercare de a reveni asupra unor relatii trecute, motive, sentimente si atitudini fata de bani si relatii, va intampina dificultati, amanari, tensiuni si blocaje. Ar trebui sa fim sinceri cu noi insine, sa intelegem si sa acceptam greselile fata de ceilalti si cum ar trebui sa ne comportam vis-a-vis de bani si planul material.

De exemplu incercam sa reluam legatura cu cineva din trecut, sa ne impacam cu cine ne-am certat, sa recuperam niste bani imprumutati, dar nu reusim si ne lovim de restrictii, tergiversari si amanari.

 

  1. INTRE 6 SI 15 APRILIE: ne confruntam cu situatii din trecut despre relatii sau finante, dar decizii mai vechi, motive si cai pe care am mers se pot intoarce impotriva noastra. Ar trebui sa eliminam clasicul “merge si-asa”, sa fim mai practici, sa avem curajul sa recunoastem ca am gresit, si sa ne dam silinta sa devenim mai responsabili si mai intelepti.

De exemplu ne agatam de niste oameni si relatii din anumite motive, insa realitatea ne arata acum ca motivele au fost gresite si acele relatii nu ne ajutau sa fim mai buni; am facut investitii in trecut, iar acum pierdem niste bani din superficialitatea sau incorectitudinea cu care am tratat aceste chestiuni; incercam sa o luam de la zero cu cei din trecutul nostru, insa realizam ca nu avem o baza reala de impacare si mers inainte.

 

  1. INTRE 15 SI 29 APRILIE: iesim din zona revizuirilor atitudinilor fata de ceilalti si fata de valorile care conteaza, mai maturi din punct de vedere sentimental, mai practici, eficienti si mai aproape de realitate, insa inceperea unei noi relatii sau initierea unui nou plan financiar nu va fi favorabila si benefica atat timp cat nu aratam ca ne-am invatat lectia despre responsabilitate, ne-am schimbat si suntem pregatiti sa mergem inainte.

De exemplu am aflat unde am gresit fata de anumite persoane si acum stim cum sa ne comportam si vrem sa ne imbunatatim relatiile cu ei, insa situatiile concrete ne arata ca inca nu suntem suficient de intelepti si nu am inteles de fapt esenta problemelor mai vechi. Sau vrem sa ne crestem veniturile, sa facem investitii si sa devenim stabili din punct de vedere material, folosind lucrurile si atitudinea pe care le-am invatat in ultima perioada, insa un anumit eveniment ne face sa intelegem ca lectiile nu au fost doar despre dorinta de acumulare, siguranta si atasament fata de valorile materiale, ci si despre responsabilitate, organizare si administrare.

 

Concret, problemele reale cu care ne putem confrunta sunt urmatoarele, in functie de zodia in care ne-am nascut:

 

BERBEC: in privinta relatiilor secrete, a compasiunii, sacrificiului si actelor de binefacere, a veniturilor din activitati ilegale sau imorale, restrictiile si problemele vin din neasumarea responsabilitatii fata de lege, moralitate, credinta si principii inalte.

 

TAUR: in privinta relatiilor de prietenie, de atitudine in colectivitate, a castigurilor provenite din afaceri si organizatii, restrictiile si problemele vin din neasumarea responsabilitatii fata de adevar, depasirea crizelor prin mijloace cinstite, banii si posesiunile la comun cu altii.

 

GEMENI: in privinta relatiilor profesionale, a atitudinii fata de sefi si autoritati, a imaginii in societate si a veniturilor din cariera, restrictiile si problemele vin din neasumarea responsabilitatii fata de parteneriate, cooperare, contactul direct cu oamenii si justete.

 

RAC: in privinta relatiilor cu strainatatea, cu persoane cu rang inalt din sistemul legal sau administrativ, castiguri din afaceri externe, educatie si calatorii, restrictiile si problemele vin din neasumarea responsabilitatii fata de munca in serviciul celorlalti, devotament si dedicare.

 

LEU: in privinta relatiilor intime, a atractiei sexuale, a castigurilor din venituri suplimentare, partaje si mosteniri, restrictiile si problemele vin din neasumarea responsabilitatii fata de iubire si legaturile sentimentale, nevoia de exprimare proprie, cheltuieli pe placeri si distractii.

 

FECIOARA: in privinta relatiei de cuplu, a parteneriatelor si relatiei cu publicul, a castigurilor din asocieri si colaborari, restrictiile si problemele vin din neasumarea responsabilitatii fata de familie si camin, fata de parinti, locul si tara de origine, cheltuieli cu proprietatile imobiliare.

 

BALANTA: in privinta relatiilor de serviciu si a veniturilor din munca, activitati medicale sau sportive, restrictiile si problemele vin din neasumarea responsabilitatii fata de impartasirea informatiilor cu ceilalti, socializare, comunicare si interactiunea fata de mediul apropiat.

 

SCORPION: in privinta relatiilor de dragoste sau cu copiii, a exprimarii sentimentelor, a castigurilor din arta, creativitate si distractii, restrictiile si problemele vin din neasumarea responsabilitatii fata de propria valoare, resurse, posesiuni, cheltuieli, economie si eficienta.

 

SAGETATOR: in privinta relatiilor cu familia si parintii, a atitudinii fata de locurile natele si a veniturilor din afaceri imobiliare, restrictiile si problemele vin din neasumarea responsabilitatii fata de propria viata, infatisare si exprimare, comportament si temperament.

 

CAPRICORN: in privinta relatiilor cu anturajul si rudele, a castigurilor din comunicare, comert si transport, restrictiile si problemele vin din neasumarea responsabilitatii fata de analiza personala, mijloace ilegale, eliminarea obiceiurilor invechite si clarificarea scopurilor.

 

VARSATOR: in privinta obtinerii unui confort personal, a imbunatatirii conditiilor de trai si a cresterii veniturilor, restrictiile si problemele vin din neasumarea responsabilitatii fata de societate, implicarea in colectivitate, planificarea viitorului si a afacerilor, alegerea prietenilor.

 

PESTI: in privinta temperamentului, a exprimarii si farmecului personal, a veniturilor obtinute din infatisare si comportament, restrictiile si problemele vin din neasumarea responsabilitatii fata de sefi si autoritati, statutul in societate, organizarea si planificarea directiei profesionale.

 

 

In concluzie, poate ar fi mai bine ca pana sa ajungem acolo sa ne gandim la eventuale scenarii si sa incercam sa ne obisnuim de dinainte cu ideea ca in urmatoarea luna alegerile noastre ne vor prinde din urma si ne vor intreba de adevar, motive, sinceritate si responsabilitate.

In principiu ce incepem acum se poate sa nu fie de bun augur si cu perspective pe termen lung. Mai mult, sa fim atenti in jur de 8 si 21 aprilie, cand va fi necesar sa facem o ajustare de situatie din trecut la modul practic, concret si intelept.

Ca de obicei tot raul este spre bine, asa ca ar trebui sa gandim pozitiv si sa primim lectiile de viata cu fruntea sus si cu incredere in viitor. Va urez succes! 🙂

Reminder:CUADRATURA VENUS – SATURN IN APRILIE 2017 Pe parcursul lunii aprilie, in afara de cele patru planete care…

Posted by Chironna on 1 Aprilie 2017