Home / arhiva / Conjunctia Marte – Nodul Sud in 2018

Conjunctia Marte – Nodul Sud in 2018

 

 

CONJUNCTIA MARTE – NODUL SUD IN 2018

 

In urmatoarele luni, Marte in tranzit in semnul Varsatorului va intalni Nodul Sud de trei ori: in miscare directa pe 14 iunie 2018, in miscare retrograda pe 18 iulie, si din nou in miscare directa pe 22 septembrie.

Nodul Sud ne indeamna sa mai rezolvam ceva, sa mai solutionam si sa finalizam anumite situatii, pentru a putea dupa aceea sa ne indreptam atentia asupra Nodului Nord si implicit asupra evolutiei spirituale.

Mai multe despre Nodurile Lunii aici Nodul Nord in Leu

In acelasi timp o planeta care retrogradeaza ne da ocazia sa revizuim ceva si sa vedem mai bine lucrurile. Marte retrograd ne indeamna sa revedem lucruri ce tin de initiative, cum luptam, cum ne folosim energia si incercam sa actionam pentru a obtine ce ne-am propus.

Mai multe despre planetele retrograde aici Planetele retrograde

 

Drept urmare, in primul rand in perioada 26 iunie – 27 august 2018, atunci cand Marte se misca retrograd in Varsator, avem deschisa calea unor reevaluari, modificari si finalizari, atat din punct de vedere al curajului si actiunilor, cat si al cresterii spirituale, in acelasi domeniu de viata.

 

In al doilea rand, conjunctiile lui Marte cu Nodul Sud aduc evenimente importante ce pot fi legate intre ele, indicand mai degraba finaluri si sfarsituri de drum.

Ultima conjunctie a lor din acest an, din 22 septembrie, va avea loc la 2 grade Varsator. Acesta poate fi un moment cu un impact major asupra vietilor noastre. Semnalele de alarma sunt atunci cand anterior acestei date Marte trece prin acest grad: in miscare directa pe 24 mai, cand aduce semne de intrebare asupra unor chestiuni, si in miscare retrograda pe 31 iulie 2018.

Cu alte cuvinte, in jur de 24 mai ni se atrage atentia asupra unor lucruri pe care le avem de rezolvat, in jur de 31 iulie putem identifica mai bine problemele si putem stabili noi solutii, iar in jur de 22 septembrie putem finaliza acea stare sau situatie prin actiuni concrete.

 

In concluzie, saptamana 21 – 27 mai 2018 ne poate aduce anumite evenimente pe care ar trebui sa ne concentram in urmatoarele luni si pe care ar fi bine sa nu le ignoram, pentru ca lucrurile se vor repeta si ne vor indemna sa le rezolvam.

In principiu aceasta conjunctie in Varsator pune accent pe activitati colective, actiuni sociale, mentalitate iesita din tipare, revolutii tehnice, viitorul societatii, solutii inventive, originalitate, libertate, tehnici si domenii noi, lupta pentru egalitate, relatii de prietenie bazate pe aceleasi idei, popularitate, mase mari de oameni si proiecte de anvergura.

Va urez succes in identificarea problemelor si in solutionarea lor ulterioara! 🙂

 

In urmatoarele luni, Marte in tranzit in semnul Varsatorului va intalni Nodul Sud de trei ori: in miscare directa pe 14…

Publicată de Chironna pe 21 Mai 2018