Home / comportament / Comportament VARSATOR

Comportament VARSATOR

COMPORTAMENTUL VARSATORULUI

Mai multe despre casele astrologice: https://www.chironna.ro/case-astrologice/

Cum se comporta Varsatorul in privinta domeniilor de viata:

CASA I VARSATOR – Personalitatea, infatisarea si comportamentul sunt tipice VARSATORULUI

Personalitatea, exprimarea, temperamentul si felul in care este perceput de ceilalti: nonconformist, excentric, altruist, independent, detasat, incapatanat, rebel, energic, intuitiv, umanitar, sociabil, vorbaret si prietenos.

CASA II PESTI – Atitudinea fata de valori materiale, resurse si confort este cea a PESTILOR

Atitudinea fata de siguranta materiala, bani, posesiuni, cheltuieli, investitii, economie si confortul personal: spirit nepractic in privinta valorilor materiale, venituri inconstante, generozitate excesiva, intuitie financiara dar si idealism in privinta investitiilor, cheltuieli pentru confortul psihic.

CASA III BERBEC – Mentalitatea si relatia cu mediul apropiat sunt tipice BERBECULUI

Felul de a gandi si comunica, de a socializa si de a interactiona cu rudele, anturajul si mediul apropiat, educatia, modul de a administra activitatile obisnuite: gandire si gesturi instinctive, minte activa, usurinta la invatat, impulsiv in relatia cu fratii si surorile, combativitate in comunicare si stil de condus imprudent.

CASA IV TAUR – Atitudinea fata de casa, familie si origine este cea a TAURULUI

Atitudinea fata de parinti, caminul parintesc, tara si locul de origine, propria locuinta si familie, proprietati imobiliare: relatii stabile si conservatoare fata de parinti, loial si fidel fata de familie, stil practic in camin, inclinat spre obtinerea confortului si a sigurantei in locuinta, castiguri si cheltuieli din activitati imobiliare.

CASA V GEMENI – Creatiile, iubirea si puterea de exprimare sunt tipice GEMENILOR

Modul de exprimare in dragoste, atitudinea in relatia romantica si fata de copii, puterea de a crea, abilitati artistice, atractia catre distractii: inconsecventi in relatiile romantice, tendinta spre flirt, iubiri diverse trecatoare bazate pe discutii intelectuale, talente creatoare ce tin de indemanare si ingeniozitate, inclinatie spre jocuri de noroc.

CASA VI RAC – Serviciul, sanatatea, energiile fizice sunt caracterizate de RAC

Energia fizica, serviciul in slujba altora, rutina zilnica, locul de munca si ingrijirea sanatatii: inclinatie spre servicii ce tin de educatie, afaceri imobiliare, protectie sociala, antichitati, istorie, arheologie si alimentatie, continuitate la locul de munca, sanatate dependenta de starea emotionala.

CASA VII LEU – Colaborarea si confruntarea sunt tipice LEULUI

Tendinta de colaborare, parteneriat si uniune, relatia de cuplu, manifestarea in casnicie, convietuire si in contactul direct cu ceilalti: stabil si protector in relatia de cuplu, alegerea unui partener puternic, cald, creativ si fidel, casatorie din dragoste.

CASA VIII FECIOARA – Puterea de refacere, atitudinea fata de moarte, regenerare si lucruri ascunse, echilibrul afectiv sunt cele ale FECIOAREI

Manifestarea in relatiile intime si in situatiile critice emotionale, puterea regeneratoare, atitudinea fata de posesiunile altora sau la comun cu altcineva, dar si interesul in descoperirea adevarului: perfectionist in relatiile intime, atras fizic de puritate si curatenie, bune abilitati in manuirea bunurilor si finantelor altora.

CASA IX BALANTA – Explorarea, progresul si cunoasterea sunt tipice BALANTEI

Tipul de extindere a orizonturilor intelectuale sau fizice, atitudinea fata de educatia superioara, interesul in calatorii la distanta, strainatate si principii de viata: relatii bune cu strainatatea, calatorii lungi din placere, deschidere catre alte religii, credinta in justitie, egalitate si corectitudine, posibil superficial.

CASA X SCORPION – Succesul social si cariera sunt asociate SCORPIONULUI

Aspiratiile sociale, modul de a atinge scopul in viata, cariera aleasa, directia profesionala, imaginea publica, statutul social: cariera in medicina, stiinta sau investigarea lucrurilor ascunse, ambitie si vointa de a reusi in viata, confruntari cu autoritatile, carismatic in public, situatii extreme legate de statutul social.

CASA XI SAGETATOR – Prietenii, idealurile si sperantele sunt tipice SAGETATORULUI

Atitudinea fata de prieteni, protectori si afaceri, in colectivitate si fata de masele mari de oameni, obiectivele umanitare, interesul in activitati sociale si de viitor: protectori puternici, cu o buna pozitie sociala, generos cu prietenii, venituri si cheltuieli legate de afaceri la scara mare, buna popularitate, inclinatie spre activitati de intrajutorare.

CASA XII CAPRICORN – Sacrificiile, secretele, izolarea, subconstientul si lucrurile nepalpabile sunt tipice CAPRICORNULUI

Tendinta catre sacrificiu si comportamentul fata de suferinta celorlalti, felul de manifestare in singuratate, structura psihologica, atitudinea fata de credinta, spiritualitate si lucruri nevazute: disciplinat, conservator, practic si bine organizat in interior, ambitii secrete, implicarea pe termen lung in activitati in singuratate, izolare si departe de ochii lumii.

COMPORTAMENTUL VARSATORULUI Cum se comporta Varsatorul in privinta domeniilor de viata:CASA I VARSATOR –…

Posted by Chironna on 7 Iulie 2017