Home / comportament / Comportament TAUR

Comportament TAUR

COMPORTAMENTUL TAURULUI

Mai multe despre casele astrologice: https://www.chironna.ro/case-astrologice/

Cum se comporta Taurul in privinta domeniilor de viata:

CASA I TAUR – Personalitatea, infatisarea si comportamentul sunt tipice TAURULUI

Personalitatea, exprimarea, temperamentul si felul in care este perceput de ceilalti: infatisare placuta, lent, rezistent, fidel, fermecator, sarm si putere de atractie, incapatanat, rabdator, fidel si conservator, cu picioarele pe pamant, posibile castiguri din infatisare.

CASA II GEMENI – Atitudinea fata de valori materiale, resurse si confort este cea a GEMENILOR

Atitudinea fata de siguranta materiala, bani, posesiuni, cheltuieli, investitii, economie si confortul personal: rational in relatia cu banii si poesiunile proprii, investitii in multiple domenii, cheltuieli si venituri inconstante si diverse, castiguri intelectuale, din comunicare sau transport.

CASA III RAC – Mentalitatea si relatia cu mediul apropiat sunt tipice RACULUI

Felul de a gandi si comunica, de a socializa si de a interactiona cu rudele, anturajul si mediul apropiat, educatia, modul de a administra activitatile obisnuite: relatii instabile, protector si atasat de frati, surori si anturaj, talent la limbi moarte, socializarea este dependenta de starea emotionala, gandire clasica si refractara, lentoare in activitatile zilnice.

CASA IV LEU – Atitudinea fata de casa, familie si origine este cea a LEULUI

Atitudinea fata de parinti, caminul parintesc, tara si locul de origine, propria locuinta si familie, proprietati imobiliare: autoritar, dar si protector si generos in familie si cu parintii, camin stabil, nevoia de a avea o casa eleganta si luxoasa, suflet de artist.

CASA V FECIOARA – Creatiile, iubirea si puterea de exprimare sunt tipice FECIOAREI

Modul de exprimare in dragoste, atitudinea in relatia romantica si fata de copii, puterea de a crea, abilitati artistice, atractia catre distractii: perfectionist si critic in relatiile romantice si cu proprii copii, tendinta catre flirturi nevinovate si inocente, inclinat spre relatiile caste, talente creatoare ce tin de indemanare.

CASA VI BALANTA – Serviciul, sanatatea, energiile fizice sunt caracterizate de BALANTA

Energia fizica, serviciul in slujba altora, rutina zilnica, locul de munca si ingrijirea sanatatii: inclinatie spre servicii si domenii de activitati ce tin de arta, frumusete, negociere sau justitie, relatii colegiale armonioase, posibil lenes.

CASA VII SCORPION – Colaborarea si confruntarea sunt tipice SCORPIONULUI

Tendinta de colaborare, parteneriat si uniune, relatia de cuplu, manifestarea in casnicie, convietuire si in contactul direct cu ceilalti: autoritar, gelos si posesiv dar loial fata de partener, alegerea unui partener de viata ambitios si puternic, situatii extreme in casnicie si colaborari, dependent emotional de viata in doi.

CASA VIII SAGETATOR – Puterea de refacere, atitudinea fata de moarte, regenerare si lucruri ascunse, echilibrul afectiv sunt cele ale SAGETATORULUI

Manifestarea in relatiile intime si in situatiile critice emotionale, puterea regeneratoare, atitudinea fata de posesiunile altora sau la comun cu altcineva, dar si interesul in descoperirea adevarului: bune abilitati pentru manuirea finantelor altora, atractie spre aventuri intime, castiguri sau cheltuieli mari legate de mosteniri sau divorturi, venituri obtinute dinspre parteneri.

CASA IX CAPRICORN – Explorarea, progresul si cunoasterea sunt tipice CAPRICORNULUI

Tipul de extindere a orizonturilor intelectuale sau fizice, atitudinea fata de educatia superioara, interesul in calatorii la distanta, strainatate si principii de viata: sceptic, traditionalist si conservator in principii si crezuri spirituale, filosofice si religioase, adept al traditiilor si obiceiurilor vechi, planificare metodica a educatiei superioare si a calatoriilor.

CASA X VARSATOR – Succesul social si cariera sunt asociate VARSATORULUI

Aspiratiile sociale, modul de a atinge scopul in viata, cariera aleasa, directia profesionala, imaginea publica, statutul social: consecvent in aspiratiile sociale, alegerea unei cariere intr-un domeniu legat de stiinta, tehnica, populatie, corporatii, activitati sociale si umanitare, relatii profesionale imprevizibile.

CASA XI PESTI – Prietenii, idealurile si sperantele sunt tipice PESTILOR

Atitudinea fata de prieteni, protectori si afaceri, in colectivitate si fata de masele mari de oameni, obiectivele umanitare, interesul in activitati sociale si de viitor: nerealist cu privire la prieteni, relatii amicale inconstante, sacrificii pentru prieteni sau faima, implicare in activitati filantropice si de binefacere, idealuri legate de intrajutoarea omenirii.

CASA XII BERBEC – Sacrificiile, secretele, izolarea, subconstientul si lucrurile nepalpabile sunt tipice BERBECULUI

Tendinta catre sacrificiu si comportamentul fata de suferinta celorlalti, felul de manifestare in singuratate, structura psihologica, atitudinea fata de credinta, spiritualitate si lucruri nevazute: are curajul si puterea de a face fata deceptiilor si crizelor, este entuziast si hotarat in lupta impotriva singuratatii si in ajutorul neconditionat dat celor ce au nevoie sa fie aparati.

COMPORTAMENTUL TAURULUI Cum se comporta Taurul in privinta domeniilor de viata:CASA I TAUR – Personalitatea,…

Posted by Chironna on 7 Iulie 2017