Home / comportament / Comportament SCORPION

Comportament SCORPION

COMPORTAMENTUL SCORPIONULUI

Mai multe despre casele astrologice: https://www.chironna.ro/case-astrologice/

Cum se comporta Scorpionul in privinta domeniilor de viata:

CASA I SCORPION – Personalitatea, infatisarea si comportamentul sunt tipice SCORPIONULUI

Personalitatea, exprimarea, temperamentul si felul in care este perceput de ceilalti: autoritar, critic, secretos, tenace, plin de vointa, intens si magnetic, pasional, profund, cursul vietii are multe urcusuri si coborasuri.

CASA II SAGETATOR – Atitudinea fata de valori materiale, resurse si confort este cea a SAGETATORULUI

Atitudinea fata de siguranta materiala, bani, posesiuni, cheltuieli, investitii, economie si confortul personal: castiguri si investitii curajoase legate de propriile talente, cheltuieli mari pentru propriul confort, calatorii sau acumulare de cunostinte, venituri din educatie, religie, turism sau strainatate.

CASA III CAPRICORN – Mentalitatea si relatia cu mediul apropiat sunt tipice CAPRICORNULUI

Felul de a gandi si comunica, de a socializa si de a interactiona cu rudele, anturajul si mediul apropiat, educatia, modul de a administra activitatile obisnuite: rezervat si autoritar in relatia cu anturajul si rudele apropiate, cantarirea cuvintelor inainte de a fi spuse, tendinta de a avea secrete, gandire analitica si metodica.

CASA IV VARSATOR – Atitudinea fata de casa, familie si origine este cea a VARSATORULUI

Atitudinea fata de parinti, caminul parintesc, tara si locul de origine, propria locuinta si familie, proprietati imobiliare: atitudine nonconformista si rebela fata de familie si parinti, origine si locurile natale, independenta fata de caminul parintesc, locuinta organizata intr-un mod original si neconventional.

CASA V PESTI – Creatiile, iubirea si puterea de exprimare sunt tipice PESTILOR

Modul de exprimare in dragoste, atitudinea in relatia romantica si fata de copii, puterea de a crea, abilitati artistice, atractia catre distractii: tendinta catre flirt, iubiri trecatoare, sensibil, romantic si emotiv in dragoste, idealism si sacrificii legate de iubire si copii, creatii artistice sublime, mistice, spirituale, poetice sau muzicale.

CASA VI BERBEC – Serviciul, sanatatea, energiile fizice sunt caracterizate de BERBEC

Energia fizica, serviciul in slujba altora, rutina zilnica, locul de munca si ingrijirea sanatatii: tendinta de a lucra in servicii si domenii cu activitati de foc, lupta si constructie, capacitatea de a lucra in mai multe arii de activitate, combativ in relatiile de serviciu, dar si in inceperea unor noi diete si regimuri, neduse pana la capat.

CASA VII TAUR – Colaborarea si confruntarea sunt tipice TAURULUI

Tendinta de colaborare, parteneriat si uniune, relatia de cuplu, manifestarea in casnicie, convietuire si in contactul direct cu ceilalti: fidel, dar posesiv si gelos in relatia de cuplu, stabil si conservator fata de partener si in relatiile de lunga durata de colaborare si asociere, casatorie din dragoste, castiguri si cheltuieli datorate partenerului de viata.

CASA VIII GEMENI – Puterea de refacere, atitudinea fata de moarte, regenerare si lucruri ascunse, echilibrul afectiv sunt cele ale GEMENILOR

Manifestarea in relatiile intime si in situatiile critice emotionale, puterea regeneratoare, atitudinea fata de posesiunile altora sau la comun cu altcineva, dar si interesul in descoperirea adevarului: schimbator in relatiile intime, atractia fizica fata de mai multe tipuri de persoane, multe demersuri pentru obtinerea de mosteniri sau finalizarea de divorturi, abilitatea de regenerare pe cale intelectuala sau prin comunicare.

CASA IX RAC – Explorarea, progresul si cunoasterea sunt tipice RACULUI

Tipul de extindere a orizonturilor intelectuale sau fizice, atitudinea fata de educatia superioara, interesul in calatorii la distanta, strainatate si principii de viata: atractia fata de calatorii pe apa, principii filosofice, religioase si spirituale schimbatoare, aprofundarea, cercetarea si studiul istoriei, antichitatii, limbilor straine sau vechi, talent de educator.

CASA X LEU – Succesul social si cariera sunt asociate LEULUI

Aspiratiile sociale, modul de a atinge scopul in viata, cariera aleasa, directia profesionala, imaginea publica, statutul social: statut important in societate, celebritate, autoritate in profesia aleasa, pozitie de conducere in cariera.

CASA XI FECIOARA – Prietenii, idealurile si sperantele sunt tipice FECIOAREI

Atitudinea fata de prieteni, protectori si afaceri, in colectivitate si fata de masele mari de oameni, obiectivele umanitare, interesul in activitati sociale si de viitor: critic si perfectionist in relatiile de prietenie, inclinatie spre devotament si sacrificiu pentru prieteni sau grupurile din care face parte, vise si sperante realiste.

CASA XII BALANTA – Sacrificiile, secretele, izolarea, subconstientul si lucrurile nepalpabile sunt tipice BALANTEI

Tendinta catre sacrificiu si comportamentul fata de suferinta celorlalti, felul de manifestare in singuratate, structura psihologica, atitudinea fata de credinta, spiritualitate si lucruri nevazute: inclinatie catre colaborari, relatii si parteneriate secrete, frica de singuratate, puterea interioara consta in corectitudine si legalitate, posibil ingamfat.

COMPORTAMENTUL SCORPIONULUI Cum se comporta Scorpionul in privinta domeniilor de viata:CASA I SCORPION –…

Posted by Chironna on 7 Iulie 2017