Home / comportament / Comportament SAGETATOR

Comportament SAGETATOR

COMPORTAMENTUL SAGETATORULUI

Mai multe despre casele astrologice: https://www.chironna.ro/case-astrologice/

Cum se comporta Sagetatorul in privinta domeniilor de viata:

CASA I SAGETATOR – Personalitatea, infatisarea si comportamentul sunt tipice SAGETATORULUI

Personalitatea, exprimarea, temperamentul si felul in care este perceput de ceilalti: expansiv, progresist, independent, curajos, vesel, optimist, nerabdator, generos, activ, sincer, intelegator, inconstant.

CASA II CAPRICORN – Atitudinea fata de valori materiale, resurse si confort este cea a CAPRICORNULUI

Atitudinea fata de siguranta materiala, bani, posesiuni, cheltuieli, investitii, economie si confortul personal: atitudine responsabila in relatia cu banii, cheltuieli si investitii bine planificate, prudent in deciziile financiare, acceptarea unui trai modest in vederea economiei.

CASA III VARSATOR – Mentalitatea si relatia cu mediul apropiat sunt tipice VARSATORULUI

Felul de a gandi si comunica, de a socializa si de a interactiona cu rudele, anturajul si mediul apropiat, educatia, modul de a administra activitatile obisnuite: prietenos, altruist, rebel si imprevizibil in relatia cu anturajul si rudele apropiate, gandire revolutionara, umanitara, inventiva si progresista, viziune larga asupra asupra lucrurilor.

CASA IV PESTI – Atitudinea fata de casa, familie si origine este cea a PESTILOR

Atitudinea fata de parinti, caminul parintesc, tara si locul de origine, propria locuinta si familie, proprietati imobiliare: schimbari de locuinta, mai multe camine simultan, relatii inconstante cu familia, neintelegerea adevarului legat de origine si familie, abilitati psihice native, sacrificii pentru familie.

CASA V BERBEC – Creatiile, iubirea si puterea de exprimare sunt tipice BERBECULUI

Modul de exprimare in dragoste, atitudinea in relatia romantica si fata de copii, puterea de a crea, abilitati artistice, atractia catre distractii: entuziast si energic in relatiile romantice si cucerirea continua a inimilor, iubiri trecatoare, talente creatoare diverse, impuls catre distractii si jocuri de noroc.

CASA VI TAUR – Serviciul, sanatatea, energiile fizice sunt caracterizate de TAUR

Energia fizica, serviciul in slujba altora, rutina zilnica, locul de munca si ingrijirea sanatatii: munca in domenii ce tin de arta, frumusete, finante, mancare, placeri, gradinarit, confort, tendinta de a fi stabil in privinta locului de munca, rutina fixa, buna vitalitate, buna capacitate de munca si abilitate de executant, castiguri din munca si serviciu, posibil din activitati fizice sau terapeutice.

CASA VII GEMENI – Colaborarea si confruntarea sunt tipice GEMENILOR

Tendinta de colaborare, parteneriat si uniune, relatia de cuplu, manifestarea in casnicie, convietuire si in contactul direct cu ceilalti: rational si flexibil in relatia de cuplu, atractie fata de mai multe persoane in acelasi timp, adaptarea la orice tip de partener, inclinatia spre asocieri si colaborari pe baza intelectuala, succes in lucrul cu publicul.

CASA VIII RAC – Puterea de refacere, atitudinea fata de moarte, regenerare si lucruri ascunse, echilibrul afectiv sunt cele ale RACULUI

Manifestarea in relatiile intime si in situatiile critice emotionale, puterea regeneratoare, atitudinea fata de posesiunile altora sau la comun cu altcineva, dar si interesul in descoperirea adevarului: protector, sensibil si emotiv in relatiile intime, profund si intuitiv, proprietati imobiliare obtinute din mosteniri si partaje.

CASA IX LEU – Explorarea, progresul si cunoasterea sunt tipice LEULUI

Tipul de extindere a orizonturilor intelectuale sau fizice, atitudinea fata de educatia superioara, interesul in calatorii la distanta, strainatate si principii de viata: atractie pentru calatorii fizice sau mentale, relatii bune cu strainatatea, convingeri puternice, lider in domenii ca religie, filosofie si spiritualitate.

CASA X FECIOARA – Succesul social si cariera sunt asociate FECIOAREI

Aspiratiile sociale, modul de a atinge scopul in viata, cariera aleasa, directia profesionala, imaginea publica, statutul social: urmarirea aspiratiilor sociale intr-un mod analitic si organizat, critic in relatia cu sefii si autoritatile, posibilitatea de a avea o cariera in doua domenii profesionale diferite.

CASA XI BALANTA – Prietenii, idealurile si sperantele sunt tipice BALANTEI

Atitudinea fata de prieteni, protectori si afaceri, in colectivitate si fata de masele mari de oameni, obiectivele umanitare, interesul in activitati sociale si de viitor: relatii armonioase de prietenie bazate pe intelect, parteneriate de afaceri profitabile, foarte prietenos si sociabil, corect in colectivitate, adept al egalitatii oamenilor, posibil neserios.

CASA XII SCORPION – Sacrificiile, secretele, izolarea, subconstientul si lucrurile nepalpabile sunt tipice SCORPIONULUI

Tendinta catre sacrificiu si comportamentul fata de suferinta celorlalti, felul de manifestare in singuratate, structura psihologica, atitudinea fata de credinta, spiritualitate si lucruri nevazute: atractia fata de relatii intime secrete, forta launtrica si resurse interioare regenerative deosebite, sentimente ascunse, interes in psihologie, ocult si ajutorul dat celor suferinzi sau izolati.

COMPORTAMENTUL SAGETATORULUI Cum se comporta Sagetatorul in privinta domeniilor de viata:CASA I SAGETATOR –…

Posted by Chironna on 7 Iulie 2017