Home / comportament / Comportament RAC

Comportament RAC

COMPORTAMENTUL RACULUI

Mai multe despre casele astrologice: https://www.chironna.ro/case-astrologice/

Cum se comporta Racul in privinta domeniilor de viata:

CASA I RAC – Personalitatea, infatisarea si comportamentul sunt tipice RACULUI

Personalitatea, exprimarea, temperamentul si felul in care este perceput de ceilalti: aparent linistit, iritabil, emotiv, lent, sensibil, protector, introvertit, romantic, puternic atasat de trecut, parinti si locul de origine.

CASA II LEU – Atitudinea fata de valori materiale, resurse si confort este cea a LEULUI

Atitudinea fata de siguranta materiala, bani, posesiuni, cheltuieli, investitii, economie si confortul personal: venituri din personalitate, creativitate si autoritate, risipa si cheltuieli din dorinta de a-si arata puterea si generozitatea, nevoia de a trai in lux.

CASA III FECIOARA – Mentalitatea si relatia cu mediul apropiat sunt tipice FECIOAREI

Felul de a gandi si comunica, de a socializa si de a interactiona cu rudele, anturajul si mediul apropiat, educatia, modul de a administra activitatile obisnuite: critic in relatia cu fratii, surorile si anturajul, perfectionist si analitic in gandire, suspicios, banuitor, tendinta de a diseca fiecare idee in patru, indemnarea celorlalti catre perfectiune.

CASA IV BALANTA – Atitudinea fata de casa, familie si origine este cea a BALANTEI

Atitudinea fata de parinti, caminul parintesc, tara si locul de origine, propria locuinta si familie, proprietati imobiliare: corect, impaciuitor si bland in relatia cu familia, dorinta de a avea o locuinta eleganta, posibil dependent de parinti sau caminul parintesc.

CASA V SCORPION – Creatiile, iubirea si puterea de exprimare sunt tipice SCORPIONULUI

Modul de exprimare in dragoste, atitudinea in relatia romantica si fata de copii, puterea de a crea, abilitati artistice, atractia catre distractii: exercita controlul si vointa asupra copiilor, putere de atractie, pasiune extrema, posesivitate si gelozie in dragoste, situatii dramatice sentimentale sau legate de copii, creatii artistice deosebite.

CASA VI SAGETATOR – Serviciul, sanatatea, energiile fizice sunt caracterizate de SAGETATOR

Energia fizica, serviciul in slujba altora, rutina zilnica, locul de munca si ingrijirea sanatatii: inconstanta in serviciu, generos cu colegii, inclinatie spre actiuni de voluntariat si binefacere, implicare in domenii si activitati legate de strainatate, calatorii sau educatie, tendinta de ingrasare.

CASA VII CAPRICORN – Colaborarea si confruntarea sunt tipice CAPRICORNULUI

Tendinta de colaborare, parteneriat si uniune, relatia de cuplu, manifestarea in casnicie, convietuire si in contactul direct cu ceilalti: strict si precaut in alegerea unui partener de lunga durata, tacut si rabdator in cuplu, rezervat si timid in contactul direct cu alte persoane, autoritar fata de partener si colaboratori.

CASA VIII VARSATOR – Puterea de refacere, atitudinea fata de moarte, regenerare si lucruri ascunse, echilibrul afectiv sunt cele ale VARSATORULUI

Manifestarea in relatiile intime si in situatiile critice emotionale, puterea regeneratoare, atitudinea fata de posesiunile altora sau la comun cu altcineva, dar si interesul in descoperirea adevarului: inclinatia spre relatii intime neobisnuite si neconventionale, viziune spirituala asupra vietii, intelegere instinctiva a lucrurilor ascunse, intuitie, atractie fata de paranormal si stiinte oculte.

CASA IX PESTI – Explorarea, progresul si cunoasterea sunt tipice PESTILOR

Tipul de extindere a orizonturilor intelectuale sau fizice, atitudinea fata de educatia superioara, interesul in calatorii la distanta, strainatate si principii de viata: extrem de idealist si visator, inclinat spre cercetari spirituale, adept al principiilor inalte, atitudine nepractica si inconstanta in privinta studiilor si calatoriilor, clarviziune, calatorii astrale, premonitii.

CASA X BERBEC – Succesul social si cariera sunt asociate BERBECULUI

Aspiratiile sociale, modul de a atinge scopul in viata, cariera aleasa, directia profesionala, imaginea publica, statutul social: hotarat sa urce in ierarhie prin propriile puteri, independent si impulsiv in alegerea carierei si a scopurilor urmarite, ambitios si competitiv in multele directii profesionale incepute, combativ si ţâfnos in relatia cu sefii si autoritatile.

CASA XI TAUR – Prietenii, idealurile si sperantele sunt tipice TAURULUI

Atitudinea fata de prieteni, protectori si afaceri, in colectivitate si fata de masele mari de oameni, obiectivele umanitare, interesul in activitati sociale si de viitor: stabil si loial in relatiile de prietenie, tendinta de a avea amici instariti, castiguri dinspre prieteni si protectori, interesul in afaceri legate de frumusete, arta, gradinarit sau finante, aderarea la idealuri si obiective umanitare practice si concrete.

CASA XII GEMENI – Sacrificiile, secretele, izolarea, subconstientul si lucrurile nepalpabile sunt tipice GEMENILOR

Tendinta catre sacrificiu si comportamentul fata de suferinta celorlalti, felul de manifestare in singuratate, structura psihologica, atitudinea fata de credinta, spiritualitate si lucruri nevazute: abordare rationala si deschisa fata de credinta, spiritualitate, lucruri ascunse, dar si cele aflate in subconstient, analiza continua mentala si dialogul interior permanent, inclinatie catre psihologie, adaptabilitate la situatii de izolare si suferinta.

COMPORTAMENTUL RACULUI Cum se comporta Racul in privinta domeniilor de viata:CASA I RAC – Personalitatea,…

Posted by Chironna on 7 Iulie 2017