Home / comportament / Comportament PESTI

Comportament PESTI

COMPORTAMENTUL PESTILOR

Mai multe despre casele astrologice: https://www.chironna.ro/case-astrologice/

Cum se comporta Pestii in privinta domeniilor de viata:

CASA I PESTI – Personalitatea, infatisarea si comportamentul sunt tipice PESTILOR

Personalitatea, exprimarea, temperamentul si felul in care este perceput de ceilalti: simpatic, sincer, delicat, timid, milos, intuitiv, senzitiv, sensibil, impresionabil, influentabil, serviabil, inspirat, clarvazator, naiv, visator.

CASA II BERBEC – Atitudinea fata de valori materiale, resurse si confort este cea a BERBECULUI

Atitudinea fata de siguranta materiala, bani, posesiuni, cheltuieli, investitii, economie si confortul personal: cheltuieli si investitii impulsive in mai multe directii, dorinta si lupta pentru propriul confort, venituri diverse si inconstante.

CASA III TAUR – Mentalitatea si relatia cu mediul apropiat sunt tipice TAURULUI

Felul de a gandi si comunica, de a socializa si de a interactiona cu rudele, anturajul si mediul apropiat, educatia, modul de a administra activitatile obisnuite: stil de gandire rigid si conservator, incapatanat fata de frati si cei apropiati, productiv si practic in activitatile zilnice, castiguri materiale si cheltuieli legate de comert, transport si comunicare.

CASA IV GEMENI – Atitudinea fata de casa, familie si origine este cea a GEMENILOR

Atitudinea fata de parinti, caminul parintesc, tara si locul de origine, propria locuinta si familie, proprietati imobiliare: relatie inconstanta cu familia si parintii, relatii intelectuale cu membrii familiei, schimbari dese de locuinta, posibilitatea de a avea mai multe camine in acelasi timp.

CASA V RAC – Creatiile, iubirea si puterea de exprimare sunt tipice RACULUI

Modul de exprimare in dragoste, atitudinea in relatia romantica si fata de copii, puterea de a crea, abilitati artistice, atractia catre distractii: timid in relatiile romantice, inconstant si influentabil in legaturile de dragoste, protector dar si dependent de persoana iubita si copii, talent poetic si artistic.

CASA VI LEU – Serviciul, sanatatea, energiile fizice sunt caracterizate de LEU

Energia fizica, serviciul in slujba altora, rutina zilnica, locul de munca si ingrijirea sanatatii: inclinatia spre servicii ce tin de activitati sociale, artistice sau teatrale, stabilitate in locul de munca, autoritar fata de subordonati, recuperare fizica excelenta.

CASA VII FECIOARA – Colaborarea si confruntarea sunt tipice FECIOAREI

Tendinta de colaborare, parteneriat si uniune, relatia de cuplu, manifestarea in casnicie, convietuire si in contactul direct cu ceilalti: critic si perfectionist in relatia de cuplu, devotat si inclinat sa se sacrifice pentru partener, adaptabil si cooperant, dar si inconstant in contactul cu ceilalti.

CASA VIII BALANTA – Puterea de refacere, atitudinea fata de moarte, regenerare si lucruri ascunse, echilibrul afectiv sunt cele ale BALANTEI

Manifestarea in relatiile intime si in situatiile critice emotionale, puterea regeneratoare, atitudinea fata de posesiunile altora sau la comun cu altcineva, dar si interesul in descoperirea adevarului: romantic si idealist in relatiile intime, venituri suplimentare obtinute prin colaborari, puterea de a depasi situatiile de criza cu ajutorul partenerului, posibil dependent de sex.

CASA IX SCORPION – Explorarea, progresul si cunoasterea sunt tipice SCORPIONULUI

Tipul de extindere a orizonturilor intelectuale sau fizice, atitudinea fata de educatia superioara, interesul in calatorii la distanta, strainatate si principii de viata: interes in cercetarea subiectelor ascunse si a ocultismului, foarte loial crezurilor religioase si filosofice, experiente intense si transformatoare legate de calatorii la distanta sau de strainatate.

CASA X SAGETATOR – Succesul social si cariera sunt asociate SAGETATORULUI

Aspiratiile sociale, modul de a atinge scopul in viata, cariera aleasa, directia profesionala, imaginea publica, statutul social: profesie legata de extindere, strainatate, calatorii, educatie, lege sau religie, inconstanta in cariera aleasa, venituri si cheltuieli mari legate de statutul social.

CASA XI CAPRICORN – Prietenii, idealurile si sperantele sunt tipice CAPRICORNULUI

Atitudinea fata de prieteni, protectori si afaceri, in colectivitate si fata de masele mari de oameni, obiectivele umanitare, interesul in activitati sociale si de viitor: rezervat si strict in relatiile cu amicii, autoritar cu protejatii, prieteni putini dar de incredere, tacut si timid in fata multimilor, protectori cu experienta, pozitie sociala buna sau cu autoritate.

CASA XII VARSATOR – Sacrificiile, secretele, izolarea, subconstientul si lucrurile nepalpabile sunt tipice VARSATORULUI

Tendinta catre sacrificiu si comportamentul fata de suferinta celorlalti, felul de manifestare in singuratate, structura psihologica, atitudinea fata de credinta, spiritualitate si lucruri nevazute: altruism impins pana la maxim, sacrificii pentru prieteni, societate si binele umanitatii, constient de universalitate si spiritualitate, intuitiv, cunoasterea si intelegerea instinctiva a lucrurilor.

COMPORTAMENTUL PESTILOR Cum se comporta Pestii in privinta domeniilor de viata:CASA I PESTI – Personalitatea,…

Posted by Chironna on 7 Iulie 2017