Home / comportament / Comportament LEU

Comportament LEU

COMPORTAMENTUL LEULUI

Mai multe despre casele astrologice: https://www.chironna.ro/case-astrologice/

Cum se comporta Leul in privinta domeniilor de viata:

CASA I LEU – Personalitatea, infatisarea si comportamentul sunt tipice LEULUI

Personalitatea, exprimarea, temperamentul si felul in care este perceput de ceilalti: mandru, demn, puternic, teatral, generos, nobil, sociabil, autoritar, infatisare perfecta, stralucitor, pasional, increzator.

CASA II FECIOARA – Atitudinea fata de valori materiale, resurse si confort este cea a FECIOAREI

Atitudinea fata de siguranta materiala, bani, posesiuni, cheltuieli, investitii, economie si confortul personal: atitudine practica in relatia cu banii, investitii sigure si bine verificate inainte, retinut in privinta cheltuielilor, castiguri din activitati financiare, foarte eficient in administrarea resurselor.

CASA III BALANTA – Mentalitatea si relatia cu mediul apropiat sunt tipice BALANTEI

Felul de a gandi si comunica, de a socializa si de a interactiona cu rudele, anturajul si mediul apropiat, educatia, modul de a administra activitatile obisnuite: bland in relatia cu fratii si surorile, ezitare in luarea deciziilor, spirit conciliant, comunicare artistica, bun negociator si diplomat, posibil autoritar.

CASA IV SCORPION – Atitudinea fata de casa, familie si origine este cea a SCORPIONULUI

Atitudinea fata de parinti, caminul parintesc, tara si locul de origine, propria locuinta si familie, proprietati imobiliare: autoritar si critic cu familia si parintii, foarte secretos fata de viata particulara, locuinta sa si membrii familiei, sentimente intense fata de unul din parinti, situatii extreme legate de camin.

CASA V SAGETATOR – Creatiile, iubirea si puterea de exprimare sunt tipice SAGETATORULUI

Modul de exprimare in dragoste, atitudinea in relatia romantica si fata de copii, puterea de a crea, abilitati artistice, atractia catre distractii: schimbator in relatiile romantice, inclinatie catre flirt, atitudine protectoare si intelegatoare, dar si indulgenta in relatia cu copiii, cheltuieli mari pe distractii si jocuri de noroc.

CASA VI CAPRICORN – Serviciul, sanatatea, energiile fizice sunt caracterizate de CAPRICORN

Energia fizica, serviciul in slujba altora, rutina zilnica, locul de munca si ingrijirea sanatatii: foarte muncitor, continuitate si stabilitate la locul de munca, dar si posibilitatea amanarii deciziei de a avea un serviciu, relatii colegiale stricte, responsabil fata de ingrijirea propriului corp.

CASA VII VARSATOR – Colaborarea si confruntarea sunt tipice VARSATORULUI

Tendinta de colaborare, parteneriat si uniune, relatia de cuplu, manifestarea in casnicie, convietuire si in contactul direct cu ceilalti: independent si neconventional in casnicie si relatia de cuplu, colaborari si asocieri excentrice si neobisnuite, prietenos, umanitar, altruist si detasat in contactul direct cu alte persoane.

CASA VIII PESTI – Puterea de refacere, atitudinea fata de moarte, regenerare si lucruri ascunse, echilibrul afectiv sunt cele ale PESTILOR

Manifestarea in relatiile intime si in situatiile critice emotionale, puterea regeneratoare, atitudinea fata de posesiunile altora sau la comun cu altcineva, dar si interesul in descoperirea adevarului: aventuri intime trecatoare, abilitati psihice, clarviziune, senzitivitate, intuitie, instabilitate emotionala, cercetari mistice si spirituale, profund marcat de despartiri si disparitii ale celor apropiati.

CASA IX BERBEC – Explorarea, progresul si cunoasterea sunt tipice BERBECULUI

Tipul de extindere a orizonturilor intelectuale sau fizice, atitudinea fata de educatia superioara, interesul in calatorii la distanta, strainatate si principii de viata: pionier in descoperirea de noi teritorii intelectuale sau fizice, deschizator de drumuri in privinta principiilor spirituale, filosofice sau religioase, energic si entuziast in relatia cu strainatatea, impulsul de a calatori oricand si oriunde, studiul si educatia superioara inceputa dar nefinalizata, in mai multe directii.

CASA X TAUR – Succesul social si cariera sunt asociate TAURULUI

Aspiratiile sociale, modul de a atinge scopul in viata, cariera aleasa, directia profesionala, imaginea publica, statutul social: tenace in cariera aleasa, exercitarea profesiunii intr-un singur domeniu, imagine publica ce inspira incredere, stabilitate si fidelitate, castiguri din profesie, activitati sociale placute si relatii armonioase cu sefii si autoritatile.

CASA XI GEMENI – Prietenii, idealurile si sperantele sunt tipice GEMENILOR

Atitudinea fata de prieteni, protectori si afaceri, in colectivitate si fata de masele mari de oameni, obiectivele umanitare, interesul in activitati sociale si de viitor: prietenos, activ in colectivitate, relatii de prietenie intelectuale cu diverse tipuri de persoane, inclinatie spre afaceri ce tin de comunicare, comert si transport, urmarirea mai multor obiective sociale si umanitare in acelasi timp.

CASA XII RAC – Sacrificiile, secretele, izolarea, subconstientul si lucrurile nepalpabile sunt tipice RACULUI

Tendinta catre sacrificiu si comportamentul fata de suferinta celorlalti, felul de manifestare in singuratate, structura psihologica, atitudinea fata de credinta, spiritualitate si lucruri nevazute: abilitati psihice, ascunderea vulnerabilitatii emotionale, capricios, protejarea celor aflati in suferinta, chiar cu pretul sacrificiilor.

COMPORTAMENTUL LEULUI Cum se comporta Leul in privinta domeniilor de viata:CASA I LEU – Personalitatea, infatisarea…

Posted by Chironna on 7 Iulie 2017