Home / comportament / Comportament GEMENI

Comportament GEMENI

COMPORTAMENTUL GEMENILOR

Mai multe despre casele astrologice: https://www.chironna.ro/case-astrologice/

Cum se comporta Gemenii in privinta domeniilor de viata:

CASA I GEMENI – Personalitatea, infatisarea si comportamentul sunt tipice GEMENILOR

Personalitatea, exprimarea, temperamentul si felul in care este perceput de ceilalti: intelectual, mobil, rational, activ, schimbator, vorbaret, agitat, curios, nelinistit, inclinatie spre oratorie.

CASA II RAC – Atitudinea fata de valori materiale, resurse si confort este cea a RACULUI

Atitudinea fata de siguranta materiala, bani, posesiuni, cheltuieli, investitii, economie si confortul personal: atasat de posesiuni materiale, colectionar de vechituri, venituri instabile, castiguri din educatie, afaceri cu antichitati sau imobiliare, cheltuielile depind de starea emotionala.

CASA III LEU – Mentalitatea si relatia cu mediul apropiat sunt tipice LEULUI

Felul de a gandi si comunica, de a socializa si de a interactiona cu rudele, anturajul si mediul apropiat, educatia, modul de a administra activitatile obisnuite: relatii stabile cu anturajul, protector si generos cu fratii, surorile si rudele, dominant in comunicare, gandire creativa, sentimental si artist din punct de vedere al intelectului.

CASA IV FECIOARA – Atitudinea fata de casa, familie si origine este cea a FECIOAREI

Atitudinea fata de parinti, caminul parintesc, tara si locul de origine, propria locuinta si familie, proprietati imobiliare: perfectionist si critic in relatia cu familia si parintii, nevoia de a avea un camin curat, organizat si aranjat in mod practic.

CASA V BALANTA – Creatiile, iubirea si puterea de exprimare sunt tipice BALANTEI

Modul de exprimare in dragoste, atitudinea in relatia romantica si fata de copii, puterea de a crea, abilitati artistice, atractia catre distractii: abordare intelectuala in flirturi si relatii romantice, talente artistice in special mentale, placeri rafinate, posibil vesnic indragostit si expert in seductie.

CASA VI SCORPION – Serviciul, sanatatea, energiile fizice sunt caracterizate de SCORPION

Energia fizica, serviciul in slujba altora, rutina zilnica, locul de munca si ingrijirea sanatatii: inclinatie spre servicii si domenii legate de cercetare, stiinta, psihologie, sexualitate, medicina, armata si activitati secrete, posturi de conducere, sanatate influentata de starea emotionala si mentala.

CASA VII SAGETATOR – Colaborarea si confruntarea sunt tipice SAGETATORULUI

Tendinta de colaborare, parteneriat si uniune, relatia de cuplu, manifestarea in casnicie, convietuire si in contactul direct cu ceilalti: inconstant in relatia de cuplu, generos si intelegator fata de colaboratori si parteneri, bune relatii cu publicul, tendinta de a-si pastra oarecum independenta in casnicie.

CASA VIII CAPRICORN – Puterea de refacere, atitudinea fata de moarte, regenerare si lucruri ascunse, echilibrul afectiv sunt cele ale CAPRICORNULUI

Manifestarea in relatiile intime si in situatiile critice emotionale, puterea regeneratoare, atitudinea fata de posesiunile altora sau la comun cu altcineva, dar si interesul in descoperirea adevarului: rezervat in relatiile intime, prudenta si responsabilitate in privinta bunurilor si finantelor la comun cu altcineva, bun administrator al resurselor altora.

CASA IX VARSATOR – Explorarea, progresul si cunoasterea sunt tipice VARSATORULUI

Tipul de extindere a orizonturilor intelectuale sau fizice, atitudinea fata de educatia superioara, interesul in calatorii la distanta, strainatate si principii de viata: deschis la noi crezuri si principii filosofice si religioase, spirit de avangarda, atractie catre cunoasterea Universului si a intregii omeniri, idei vizionare, atractie catre paranormal si spiritualitate.

CASA X PESTI – Succesul social si cariera sunt asociate PESTILOR

Aspiratiile sociale, modul de a atinge scopul in viata, cariera aleasa, directia profesionala, imaginea publica, statutul social: relatii profesionale inconstante, atitudine emotionala, idealista si nepractica in alegerea unei cariere, urmarirea mai multor directii profesionale, sacrificii pentru cariera, statut social si imagine publica.

CASA XI BERBEC – Prietenii, idealurile si sperantele sunt tipice BERBECULUI

Atitudinea fata de prieteni, protectori si afaceri, in colectivitate si fata de masele mari de oameni, obiectivele umanitare, interesul in activitati sociale si de viitor: pionier in anumite domenii, autoritar, entuziast si hotarat in relatiile de prietenie, impulsiv in incercarile repetate de a crea o afacere, energic in urmarirea mai multor obiective sociale si umanitare insa nefinalizate.

CASA XII TAUR – Sacrificiile, secretele, izolarea, subconstientul si lucrurile nepalpabile sunt tipice TAURULUI

Tendinta catre sacrificiu si comportamentul fata de suferinta celorlalti, felul de manifestare in singuratate, structura psihologica, atitudinea fata de credinta, spiritualitate si lucruri nevazute: perseverent in ajutorul practic dat celor ce au nevoie, loial, stabil si conservator in privinta credintei in Divinitate, a frumusetii spirituale si universale, gaseste confortul psihic in singuratate si natura, inclinatie spre relatii secrete, castiguri din activitati ascunse.

COMPORTAMENTUL GEMENILOR Cum se comporta Gemenii in privinta domeniilor de viata:CASA I GEMENI – Personalitatea,…

Posted by Chironna on 7 Iulie 2017