Home / comportament / Comportament FECIOARA

Comportament FECIOARA

COMPORTAMENTUL FECIOAREI

Mai multe despre casele astrologice: https://www.chironna.ro/case-astrologice/

Cum se comporta Fecioara in privinta domeniilor de viata:

CASA I FECIOARA – Personalitatea, infatisarea si comportamentul sunt tipice FECIOAREI

Personalitatea, exprimarea, temperamentul si felul in care este perceput de ceilalti: incruntat banuitor, critic, foarte curat, ordonat, organizat, disciplinat, harnic, rezervat, modest, adaptabil, devotat.

CASA II BALANTA – Atitudinea fata de valori materiale, resurse si confort este cea a BALANTEI

Atitudinea fata de siguranta materiala, bani, posesiuni, cheltuieli, investitii, economie si confortul personal: atitudine echilibrata in privinta valorilor materiale, investitii si castiguri prin parteneriate si colaborari, posibile cheltuieli extravagante pe infatisare si podoabe.

CASA III SCORPION – Mentalitatea si relatia cu mediul apropiat sunt tipice SCORPIONULUI

Felul de a gandi si comunica, de a socializa si de a interactiona cu rudele, anturajul si mediul apropiat, educatia, modul de a administra activitatile obisnuite: autoritar cu anturajul, suspicios, secretos, extrem de analitic si critic, bun cercetator si investigator, putere de convingere, experiente dramatice legate de rudele apropiate.

CASA IV SAGETATOR – Atitudinea fata de casa, familie si origine este cea a SAGETATORULUI

Atitudinea fata de parinti, caminul parintesc, tara si locul de origine, propria locuinta si familie, proprietati imobiliare: generos si intelegator cu familia si parintii, cheltuieli mari cu imbunatatirea si extinderea caminului, schimbari de locuinta pentru obtinerea unui spatiu mai mare.

CASA V CAPRICORN – Creatiile, iubirea si puterea de exprimare sunt tipice CAPRICORNULUI

Modul de exprimare in dragoste, atitudinea in relatia romantica si fata de copii, puterea de a crea, abilitati artistice, atractia catre distractii: rezervat si serios in relatiile romantice si cu copiii, melancolic si sobru in activitatile distractive, realizarea ambitiilor prin persoana iubita, copii, latura artistica sau creativitate.

CASA VI VARSATOR – Serviciul, sanatatea, energiile fizice sunt caracterizate de VARSATOR

Energia fizica, serviciul in slujba altora, rutina zilnica, locul de munca si ingrijirea sanatatii: inclinatie spre servicii legate de stiinta, tehnica, idei noi, societate, activitati umanitare si de binefacere, inclinatie spre ingrijirea sanatatii prin mijloace neconventionale si terapii electromagnetice.

CASA VII PESTI – Colaborarea si confruntarea sunt tipice PESTILOR

Tendinta de colaborare, parteneriat si uniune, relatia de cuplu, manifestarea in casnicie, convietuire si in contactul direct cu ceilalti: idealist cu privire la partener si colaboratori, sacrificii in casnicie, atractia fata de mai multe persoane simultan, impresionabil, influentabil, timid si serviabil in contactul direct cu oamenii.

CASA VIII BERBEC – Puterea de refacere, atitudinea fata de moarte, regenerare si lucruri ascunse, echilibrul afectiv sunt cele ale BERBECULUI

Manifestarea in relatiile intime si in situatiile critice emotionale, puterea regeneratoare, atitudinea fata de posesiunile altora sau la comun cu altcineva, dar si interesul in descoperirea adevarului: entuziast si pasional in relatiile intime, impulsiv fata de banii partenerului si veniturile suplimentare, hotarat si energic in incercari repetate de a depasi crizele si de a obtine siguranta emotionala si regenerarea psihica.

CASA IX TAUR – Explorarea, progresul si cunoasterea sunt tipice TAURULUI

Tipul de extindere a orizonturilor intelectuale sau fizice, atitudinea fata de educatia superioara, interesul in calatorii la distanta, strainatate si principii de viata: stabil in relatiile cu cei aflati la distanta, castiguri din strainatate si cheltuieli cu calatoriile, conservator fata de o anumita religie, cultura si filosofie.

CASA X GEMENI – Succesul social si cariera sunt asociate GEMENILOR

Aspiratiile sociale, modul de a atinge scopul in viata, cariera aleasa, directia profesionala, imaginea publica, statutul social: schimbatori in privinta scopului in viata, posibilitatea urmaririi a mai multe directii profesionale, relatii agitate sau instabile cu sefii si autoritatile, cariera in cel putin doua domenii, probabil ambele ce tin de intelect.

CASA XI RAC – Prietenii, idealurile si sperantele sunt tipice RACULUI

Atitudinea fata de prieteni, protectori si afaceri, in colectivitate si fata de masele mari de oameni, obiectivele umanitare, interesul in activitati sociale si de viitor: atasament si dependenta fata de prieteni, timid in colectivitate, afaceri ce tin de educatie, feminitate, protectie sociala, organizatii patriotice, alimentatie.

CASA XII LEU – Sacrificiile, secretele, izolarea, subconstientul si lucrurile nepalpabile sunt tipice LEULUI

Tendinta catre sacrificiu si comportamentul fata de suferinta celorlalti, felul de manifestare in singuratate, structura psihologica, atitudinea fata de credinta, spiritualitate si lucruri nevazute: lider din umbra, protejarea si ajutorul celor aflati in suferinta, mare putere launtrica, viata interioara bogata, latura artistica si creativa favorizata de singuratate si izolare.

COMPORTAMENTUL FECIOAREI Cum se comporta Fecioara in privinta domeniilor de viata:CASA I FECIOARA – Personalitatea,…

Posted by Chironna on 7 Iulie 2017