Home / comportament / Comportament CAPRICORN

Comportament CAPRICORN

COMPORTAMENTUL CAPRICORNULUI

Mai multe despre casele astrologice: https://www.chironna.ro/case-astrologice/

Cum se comporta Capricornul in privinta domeniilor de viata:

CASA I CAPRICORN – Personalitatea, infatisarea si comportamentul sunt tipice CAPRICORNULUI

Personalitatea, exprimarea, temperamentul si felul in care este perceput de ceilalti: sobru, tacut, melancolic, rezervat, contemplativ, ambitios, rabdator, disciplinat, practic, plin de tact, detasat, chibzuit, metodic, practic, materialist, incapatanat.

CASA II VARSATOR – Atitudinea fata de valori materiale, resurse si confort este cea a VARSATORULUI

Atitudinea fata de siguranta materiala, bani, posesiuni, cheltuieli, investitii, economie si confortul personal: atitudine neconventionala in relatia cu banii, cheltuieli si investitii legate de prieteni, protectori si organizatii, afaceri la scara larga, corporatii, idei originale si inovatoare.

CASA III PESTI – Mentalitatea si relatia cu mediul apropiat sunt tipice PESTILOR

Felul de a gandi si comunica, de a socializa si de a interactiona cu rudele, anturajul si mediul apropiat, educatia, modul de a administra activitatile obisnuite: gandire influentata de sentimente si emotii, visator, melancolic, intuitiv, imaginativ, idealist, inspirat, tendinta spre izolare, relatii inconstante cu anturajul, sacrificii pentru cei apropiati.

CASA IV BERBEC – Atitudinea fata de casa, familie si origine este cea a BERBECULUI

Atitudinea fata de parinti, caminul parintesc, tara si locul de origine, propria locuinta si familie, proprietati imobiliare: independent si impulsiv fata de parinti si familie, patriot, luptator pentru camin, locuinta si lucruri din trecut.

CASA V TAUR – Creatiile, iubirea si puterea de exprimare sunt tipice TAURULUI

Modul de exprimare in dragoste, atitudinea in relatia romantica si fata de copii, puterea de a crea, abilitati artistice, atractia catre distractii: loial, fidel si posesiv in relatiile romantice, atras de iubire si senzualitate, tendinta de a avea iubiri numeroase, copii frumosi, latura artistica dezvoltata, inclinatie spre distractii si satisfacerea placerilor, castiguri din speculatii, jocuri de noroc, activitati artistice si creative.

CASA VI GEMENI – Serviciul, sanatatea, energiile fizice sunt caracterizate de GEMENI

Energia fizica, serviciul in slujba altora, rutina zilnica, locul de munca si ingrijirea sanatatii: inclinatia spre servicii ce tin de comert, transport sau arii intelectuale, comunicare si socializare, capacitatea de a avea mai multe locuri de munca in acelasi timp, inconstanta in ingrijirea propriei sanatati.

CASA VII RAC – Colaborarea si confruntarea sunt tipice RACULUI

Tendinta de colaborare, parteneriat si uniune, relatia de cuplu, manifestarea in casnicie, convietuire si in contactul direct cu ceilalti: protector in relatia de cuplu, atasament si dependenta fata de partener, alegerea unui partener romantic si sensibil, timid in contactul direct cu ceilalti.

CASA VIII LEU – Puterea de refacere, atitudinea fata de moarte, regenerare si lucruri ascunse, echilibrul afectiv sunt cele ale LEULUI

Manifestarea in relatiile intime si in situatiile critice emotionale, puterea regeneratoare, atitudinea fata de posesiunile altora sau la comun cu altcineva, dar si interesul in descoperirea adevarului: protector, creativ si fidel in relatiile intime, bune abilitati in administrarea banilor si bunurilor altora, longevitate.

CASA IX FECIOARA – Explorarea, progresul si cunoasterea sunt tipice FECIOAREI

Tipul de extindere a orizonturilor intelectuale sau fizice, atitudinea fata de educatia superioara, interesul in calatorii la distanta, strainatate si principii de viata: dorinta de cunoastere si aprofundare a informatiilor, a principiilor si a altor filosofii si culturi, capacitatea de intelegere a detaliilor, dar si a imaginii complete.

CASA X BALANTA – Succesul social si cariera sunt asociate BALANTEI

Aspiratiile sociale, modul de a atinge scopul in viata, cariera aleasa, directia profesionala, imaginea publica, statutul social: cariera in domeniul artelor sau justitiei, succesul social depinde de partener, imagine publica buna, relatii profesionale armonioase, posibil autoritar.

CASA XI SCORPION – Prietenii, idealurile si sperantele sunt tipice SCORPIONULUI

Atitudinea fata de prieteni, protectori si afaceri, in colectivitate si fata de masele mari de oameni, obiectivele umanitare, interesul in activitati sociale si de viitor: relatii de prietenie intense, protectori cu putere si autoritate in societate, interes in organizatii secrete, capacitatea de a manipula multimea, situatii dramatice legate de prieteni.

CASA XII SAGETATOR – Sacrificiile, secretele, izolarea, subconstientul si lucrurile nepalpabile sunt tipice SAGETATORULUI

Tendinta catre sacrificiu si comportamentul fata de suferinta celorlalti, felul de manifestare in singuratate, structura psihologica, atitudinea fata de credinta, spiritualitate si lucruri nevazute: mare putere interioara, protector si generos cu cei defavorizati, capacitate de mari sacrificii in favoarea altora, inclinatie spre filosofie, credinta, spiritualitate.

COMPORTAMENTUL CAPRICORNULUI Cum se comporta Capricornul in privinta domeniilor de viata:CASA I CAPRICORN –…

Posted by Chironna on 7 Iulie 2017