Home / comportament / Comportament BERBEC

Comportament BERBEC

COMPORTAMENTUL BERBECULUI

Mai multe despre casele astrologice: https://www.chironna.ro/case-astrologice/

Cum se comporta Berbecul in privinta domeniilor de viata:

CASA I BERBEC – Personalitatea, infatisarea si comportamentul sunt tipice BERBECULUI

Personalitatea, exprimarea, temperamentul si felul in care este perceput de ceilalti: independent, combativ, entuziast, hotarat, grabit, nerabdator, ţâfnos, impulsiv, energic, curajos, agresiv.

CASA II TAUR – Atitudinea fata de valori materiale, resurse si confort este cea a TAURULUI

Atitudinea fata de siguranta materiala, bani, posesiuni, cheltuieli, investitii, economie si confortul personal: atasat de posesiuni materiale, perseverent in dorinta de acumulare materiala si asigurarea unui trai decent, eficient, capabil sa gestioneze resursele, proprietatile si talentele proprii.

CASA III GEMENI – Mentalitatea si relatia cu mediul apropiat sunt tipice GEMENILOR

Felul de a gandi si comunica, de a socializa si de a interactiona cu rudele, anturajul si mediul apropiat, educatia, modul de a administra activitatile obisnuite: gandire alerta si rationala, agitatie zilnica, usurinta la invatat, inconstanta in aprofundarea informatiei, schimbator in relatia cu fratii, surorile si anturajul, inconsecvent in comunicare si felul de a socializa.

CASA IV RAC – Atitudinea fata de casa, familie si origine este cea a RACULUI

Atitudinea fata de parinti, caminul parintesc, tara si locul de origine, propria locuinta si familie, proprietati imobiliare: atasat de caminul parintesc si locurile natale, protector fata de familie, suflet nelinistit, patriot, influente puternice din copilarie.

CASA V LEU – Creatiile, iubirea si puterea de exprimare sunt tipice LEULUI

Modul de exprimare in dragoste, atitudinea in relatia romantica si fata de copii, puterea de a crea, abilitati artistice, atractia catre distractii: pasional in dragoste, dar si autoritar si protector in relatiile romantice si cu copiii, abilitati creative, artistice, dramatice si teatrale.

CASA VI FECIOARA – Serviciul, sanatatea, energiile fizice sunt caracterizate de FECIOARA

Energia fizica, serviciul in slujba altora, rutina zilnica, locul de munca si ingrijirea sanatatii: inclinatie spre servicii ce tin de detaliu, ordine si organizare, interesat de ingrijirea sanatatii si mediul natural, devotat, muncitor, critic in relatiile colegiale.

CASA VII BALANTA – Colaborarea si confruntarea sunt tipice BALANTEI

Tendinta de colaborare, parteneriat si uniune, relatia de cuplu, manifestarea in casnicie, convietuire si in contactul direct cu ceilalti: echitabil si intelegator in relatia de cuplu, inclinat spre egalitate, cooperare si uniune, colaborari pe baze intelectuale, posibil dependent de partener.

CASA VIII SCORPION – Puterea de refacere, atitudinea fata de moarte, regenerare si lucruri ascunse, echilibrul afectiv sunt cele ale SCORPIONULUI

Manifestarea in relatiile intime si in situatiile critice emotionale, puterea regeneratoare, atitudinea fata de posesiunile altora sau la comun cu altcineva, dar si interesul in descoperirea adevarului: extrem de gelos si posesiv, legaturi intime intense si pasionale, atractie fata de sexualitate, moarte si situatii riscante, interes in secrete, ocult si lucruri ascunse, buna capacitate de regenerare.

CASA IX SAGETATOR – Explorarea, progresul si cunoasterea sunt tipice SAGETATORULUI

Tipul de extindere a orizonturilor intelectuale sau fizice, atitudinea fata de educatia superioara, interesul in calatorii la distanta, strainatate si principii de viata: bune relatii cu strainatatea, dorinta de explorare a noi teritorii intelectuale sau fizice, impulsul de a calatori oricand si oriunde, bune principii si crezuri morale si legale.

CASA X CAPRICORN – Succesul social si cariera sunt asociate CAPRICORNULUI

Aspiratiile sociale, modul de a atinge scopul in viata, cariera aleasa, directia profesionala, imaginea publica, statutul social: ambitios si autoritar in cariera, fixarea unor aspiratii sociale inalte, obtinerea unor posturi de conducere prin organizare, rabdare, munca, simt practic si planificare sistematica.

CASA XI VARSATOR – Prietenii, idealurile si sperantele sunt tipice VARSATORULUI

Atitudinea fata de prieteni, protectori si afaceri, in colectivitate si fata de masele mari de oameni, obiectivele umanitare, interesul in activitati sociale si de viitor: rebel, pionier si revolutionar, prietenos, altruist, sociabil, popular, relatii de prietenie intelectuale, neobisnuite si imprevizibile, deschidere catre viitor, stiinte mentale si tehnici de varf.

CASA XII PESTI – Sacrificiile, secretele, izolarea, subconstientul si lucrurile nepalpabile sunt tipice PESTILOR

Tendinta catre sacrificiu si comportamentul fata de suferinta celorlalti, felul de manifestare in singuratate, structura psihologica, atitudinea fata de credinta, spiritualitate si lucruri nevazute: intuitiv, altruist, inclinatie catre psihologie, adaptabilitate la situatii de izolare si suferinta, atractie fata de necunoscut, mister si lucruri ascunse.

COMPORTAMENTUL BERBECULUI Cum se comporta Berbecul in privinta domeniilor de viata:CASA I BERBEC – Personalitatea,…

Posted by Chironna on 7 Iulie 2017