Home / comportament / Comportament BALANTA

Comportament BALANTA

COMPORTAMENTUL BALANTEI

Mai multe despre casele astrologice: https://www.chironna.ro/case-astrologice/

Cum se comporta Balanta in privinta domeniilor de viata:

CASA I BALANTA – Personalitatea, infatisarea si comportamentul sunt tipice BALANTEI

Personalitatea, exprimarea, temperamentul si felul in care este perceput de ceilalti: cooperant, impaciuitor, sociabil, delicat, bland, diplomat, nehotarat, justitiar, idealist, rafinat, plin de farmec, posibil nesincer.

CASA II SCORPION – Atitudinea fata de valori materiale, resurse si confort este cea a SCORPIONULUI

Atitudinea fata de siguranta materiala, bani, posesiuni, cheltuieli, investitii, economie si confortul persona: posesiv si atasat fata de valorile personale, nevoia unui trai confortabil, dorinta de control asupra banilor, eficient in folosirea tuturor resurselor, castiguri din mosteniri, situatii financiare extreme in viata, abilitatea de a transforma lucruri inutilizabile si de a le valorifica.

CASA III SAGETATOR – Mentalitatea si relatia cu mediul apropiat sunt tipice SAGETATORULUI

Felul de a gandi si comunica, de a socializa si de a interactiona cu rudele, anturajul si mediul apropiat, educatia, modul de a administra activitatile obisnuite: generos cu anturajul si rudele apropiate, capacitatea de a vedea intregul, dar si detaliile, optimist, corect, sociabil, intelegator, bune relatii cu strainatatea, interes in alte culturi si tari.

CASA IV CAPRICORN – Atitudinea fata de casa, familie si origine este cea a CAPRICORNULUI

Atitudinea fata de parinti, caminul parintesc, tara si locul de origine, propria locuinta si familie, proprietati imobiliare: strict si rezervat in relatia cu familia si parintii, locuinta organizata in mod practic, asumarea responsabilitatii fata de membrii familiei si activitatile administrative ce tin de camin.

CASA V VARSATOR – Creatiile, iubirea si puterea de exprimare sunt tipice VARSATORULUI

Modul de exprimare in dragoste, atitudinea in relatia romantica si fata de copii, puterea de a crea, abilitati artistice, atractia catre distractii: detasat, original si nonconformist in dragoste, imbinarea iubirii cu prietenia, relatii neconventionale cu copiii, placeri si distractii intelectuale, inclinatie spre arta abstracta si excentrica.

CASA VI PESTI – Serviciul, sanatatea, energiile fizice sunt caracterizate de PESTI

Energia fizica, serviciul in slujba altora, rutina zilnica, locul de munca si ingrijirea sanatatii: inconstanta in relatiile de serviciu, mai multe locuri de munca simultan, sacrificii pentru ajutorarea altora, tendinta spre activitati de binefacere si voluntariat, afectiuni medicale ciudate, nivel scazut de energie.

CASA VII BERBEC – Colaborarea si confruntarea sunt tipice BERBECULUI

Tendinta de colaborare, parteneriat si uniune, relatia de cuplu, manifestarea in casnicie, convietuire si in contactul direct cu ceilalti: impulsiv si irascibil in relatia de cuplu, exercitarea autoritatii fata de partener si colaboratori, dar si tendinta de a gasi parteneri autoritari, obligarea celuilalt sa mearga dupa regulile sale pe drumul spre armonie.

CASA VIII TAUR – Puterea de refacere, atitudinea fata de moarte, regenerare si lucruri ascunse, echilibrul afectiv sunt cele ale TAURULUI

Manifestarea in relatiile intime si in situatiile critice emotionale, puterea regeneratoare, atitudinea fata de posesiunile altora sau la comun cu altcineva, dar si interesul in descoperirea adevarului: posesiv si intens in relatiile intime, senzualitate, buna abilitate de a manui resursele si banii altora, rezistent si capabil sa indure crizele emotionale si financiare, dorinta de a se regenera intr-un mod concret si eficient, castiguri din mosteniri sau divorturi.

CASA IX GEMENI – Explorarea, progresul si cunoasterea sunt tipice GEMENILOR

Tipul de extindere a orizonturilor intelectuale sau fizice, atitudinea fata de educatia superioara, interesul in calatorii la distanta, strainatate si principii de viata: multiple relatii cu strainatatea, calatorii dese la distanta, dorinta de cunoastere si aprofundare a informatiilor, capacitatea de intelegere a detaliilor, dar si a imaginii complete.

CASA X RAC – Succesul social si cariera sunt asociate RACULUI

Aspiratiile sociale, modul de a atinge scopul in viata, cariera aleasa, directia profesionala, imaginea publica, statutul social: cariera si imagine publica dependenta de parteneri, profesie legata de mame, ingrijire si protectie, activitati feminine, imobiliare, educatie, alimentatie, stiinte si lucruri vechi.

CASA XI LEU – Prietenii, idealurile si sperantele sunt tipice LEULUI

Atitudinea fata de prieteni, protectori si afaceri, in colectivitate si fata de masele mari de oameni, obiectivele umanitare, interesul in activitati sociale si de viitor: stabili si protectori, dar si autoritari cu prietenii, lideri in organizatii, prieteni influenti si generosi, amici ce beneficiaza de popularitate.

CASA XII FECIOARA – Sacrificiile, secretele, izolarea, subconstientul si lucrurile nepalpabile sunt tipice FECIOAREI

Tendinta catre sacrificiu si comportamentul fata de suferinta celorlalti, felul de manifestare in singuratate, structura psihologica, atitudinea fata de credinta, spiritualitate si lucruri nevazute: analiza continua mentala si dialogul interior permanent, inclinatie spre autocritica, tendinta la ingrijorari excesive, adaptabilitate la situatii de izolare si suferinta.

COMPORTAMENTUL BALANTEI Cum se comporta Balanta in privinta domeniilor de viata:CASA I BALANTA – Personalitatea,…

Posted by Chironna on 7 Iulie 2017