Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn septembrie 2019

Capricorn septembrie 2019

HOROSCOP CAPRICORN SEPTEMBRIE 2019

Tendinte generale: In septembrie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre principii si extinderea orizonturilor, si succesul social si profesional.

In prima parte a lunii lucrurile care conteaza tin de educatie, studii, perfectionare, drumuri lungi, calatorii si legaturi spirituale, la distanta si pe internet, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice. In aceste privinte pana pe 23 ai o perioada aglomerata cu intalniri si demersuri, sanse de actiune, schimbari de conceptii si noi oportunitati. Ai ocazia sa afli vesti, noi perspective, informatii si adevaruri cu privire la educatie, filosofii de viata, relatii si activitati la distanta, dar mai degraba prin intuitie, inspiratie, momente de clarviziune si tot felul de descoperiri. Incearca sa ramai ancorat in realitate, evita sa te mai consumi pe lucruri fara importanta si elimina situatiile in care te sacrifici sau care te amagesc. Relatiile, proiectele, initiativele si activitatile legate de evolutia personala, extinderea orizonturilor, educatie, strainatate, internet sau spiritualitate pot cunoaste un nou inceput, o ajustare, o redresare sau o finalizare. Detii puterea si ambitia de a-ti construi un viitor cu succes si de a te avanta in noi directii, insa ai grija la corectitudine si principii, fii cumpatat, organizeaza-te si planifica totul pas cu pas. Intreaga perioada este marcata de transformari durabile in timp.

Incepand cu 23 lucrurile importante devin cariera, profesia, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renumele si reputatia, desi din 14 incep sa te preocupe si sa te atraga aceste chestiuni. Atat reusitele, cat si dificultatile sunt legate in principal de interactiunea cu ceilalti, mentalitate, interese, finante, sentimente, atractii, placeri si dorinte. Din 22 incolo poti resimti blocaje, limitari si tensiuni, insa poti avea parte de succes in jur de 25 si 29. Luna Noua din 28 iti poate deschide noi cai referitor la cariera, profesie, imagine publica, renume, faima si statut social, prin experimente, schimbari, reinventari sau renegocieri, insa posibil cu pretul unor pierderi, finalizari, situatii de forta sau evenimente imprevizibile pe plan relational si financiar. Evalueaza corect lucrurile, fii moderat si realist.

Pe termen lung:

In legatura cu viata ta proprie, directia in care mergi, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, modul in care vezi viata si esti perceput de altii, din 18 incolo pot aparea din nou blocaje si limitari, dar pe care le poti depasi prin ambitie, vointa, maturitate si organizare. Tot in aceste privinte pana spre sfarsitul lunii octombrie si in special in jur de 15 septembrie pot avea loc evenimente importante care sa corecteze si sa schimbe cursul vietii tale.

Pana la inceputul lui octombrie, mai ales in jur de 21 septembrie, mai pot avea loc momente de constientizare si schimbari de mentalitate legate de starea psihica, activitati si relatii ascunse sau confidentiale, cercetari si subiecte secrete, credinta, spiritualitate, renuntarea la sacrificii, tendinte sau persoane nocive. Aici poti intelege mai bine diferenta intre iluzie si realitate, poti percepe anumite adevaruri si poti adopta noi principii dupa care sa te ghidezi.

Atentie la: persoane din jur, anturaj, rude, prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. In aceste privinte Luna Plina din 14 este favorabila unor schimbari la nivel profund, insa poate aduce izbucniri, agresivitate, excese, scandaluri, confuzii sau dezamagiri. Pot exista dizolvari si finalizari, dar si transformari, redresari si reinventari, cel putin la nivel emotional si psihic. Fii sincer cu tine insuti si elimina acele tendinte, stari, persoane, relatii, situatii si activitati care te apasa si iti blocheaza evolutia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.