Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn septembrie 2018

Capricorn septembrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, tensiuni in dragoste, cu copiii sau autoritatile

 

Pe 3 poti imbunatati relatiile profesionale si cele sufletesti, poti obtine beneficii din imaginea publica si poti gasi noi surse de finantare. Incepand de pe 6 poti adopta un nou stil de a te comporta sau infatisa, si te poti arata mai intelept, matur, practic si organizat. Pe plan mental din 6 pana pe 22 te preocupa mai mult evolutia personala si profesionala, studiile, strainatatea si calatoriile, iar de atunci incolo esti interesat de aspiratiile tale, imagine publica, reputatie si cariera. Pe 7 poti avea sansa de a pune bazele unor proiecte personale legate de viata ta, perfectionare, calatorii, educatie, strainatate, iubire sau copii. Tot pe 7, cat si pe 14, poti afla anumite informatii si poti vedea mai bine realitatea cu privire la studii, depasirea orizonturilor, relatia cu cei aflati la distanta, procese sau chestiuni legale. Pe 8, 23 si 26 ai grija la temperament, comportament in public, blocaje si tensiuni cu sefii sau autoritatile.

Sentimental si financiar, din 9, pana la sfarsitul lui octombrie te bucuri de aprecierea in colectivitate, iti sunt favorizate relatiile de prietenie si iti pot creste castigurile din afaceri. Pe 12 ai grija la dificultati in dragoste, dar si cu prietenii, copiii sau in relatiile de afaceri, insa pe 13 poti lua hotarari ce tin de prieteni, proiecte de anvergura sau organizatii, cu efect pe termen lung.

De pe 11, doua luni iti indrepti eforturile catre investitii si acumularea materiala, insa poti si cheltui in mod impulsiv. Toata luna, sau cel putin pana pe 19, ai grija la blocaje financiare, investitii impulsive, cheltuieli pe placeri, petreceri si distractii, tensiuni in dragoste sau cu copiii. In plus, in jur de 22 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de finante, incasari, venituri, cheltuieli, economie, valoarea proprie si nivelul confortului personal.

In schimb, in prima jumatate a lunii si in special pe 11, 12 si 16 poti face o schimbare si poti gasi noi idei sau solutii favorabile ce tin de comportament si felul in care esti privit in societate, principii de viata, perfectionare, prieteni, activitati umanitare, afaceri si proiecte de viitor. Ziua de 21 este favorabila activitatilor sociale si intelectuale ce tin de strainatate, educatie sau turism. Din 23, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, cariera, directia profesionala, statutul social si imaginea publica. Zilele de 24 si 28 iti sunt benefice pentru actiunile legate de cariera, statutul social, venituri si beneficii profesionale.

Profita de aceasta luna ca sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii, si sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.