Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn septembrie 2017

Capricorn septembrie 2017

HOROSCOP CAPRICORN SEPTEMBRIE 2017

Atentie la secrete, examene, drumuri lungi, tensiuni in comunicare si cu anturajul

Pe 2 poti gasi o noua cale de a depasi situatiile critice, in special legate de casa si familie. Pe 3 ai grija la dezvaluiri de secrete si rabufniri emotionale. Din 5 in 10 inca mai poti gasi modul prin care sa te regenerezi psihic. Pe 5 atentie la informatii, acte si drumuri lungi. Tot din 5 devii hotarat sa iti continui studiile sau sa calatoresti. Pe 9 poti lua decizii importante legate de dezvoltarea personala.

Din 10, toata luna te preocupa educatia, chestiunile legale, principiile de viata si autodepasirea. Pe 13 poti obtine beneficii din imprumuturi, mosteniri sau partaje. Pe 14 ai grija la lege si moralitate. Pe 15 ti se imbunatateste imaginea publica, poti obtine venituri suplimentare si castiguri din cariera. Pe 16 atentie la lege si drumuri lungi. Pe 18 poti avea surprize legate de familie si partener.

Pe 20 pot exista probleme legate de acte si documente oficiale. Incepand din 20, aproape o luna iti sunt favorizate relatiile cu cei aflati la distanta si castigurile din strainatate. Din 22, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, in cariera si statutul social. Pe 24 ai grija la incidente, confuzii si amanari legate de studii, examene si calatorii la distanta, iar pe 25 la blocaje in actiunile legale. Pe 28 atentie la neintelegeri privind viata personala si cea sociala. Din 28 poti gasi solutii drastice de schimbare a comportamentului si infatisarii, iar din 30 te preocupa mai mult situatia ta sociala si cariera. Tot pe 30 atentie la tensiuni in relatiile cu apropiatii, dar si cu strainatatea.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii. Tine cont si de informatiile si detaliile de baza!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.