Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn octombrie 2018

Capricorn octombrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, tensiuni in dragoste, cu copiii, prietenii sau autoritatile

 

Incepand de pe 1 ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de identitatea ta, felul in care vezi viata, comportament si modul in care te infatisezi in fata celorlalti. Pe 3 si 12 ai grija la temperament, comportament in public, dificultati si tensiuni cu sefii sau autoritatile, iar pe 11 si 19 la finante, cheltuieli, blocaje in afaceri, investitii neverificate sau tensiuni cu prietenii.

Pe plan mental, din 10 pana pe 31 esti interesat mai mult de viitor, afaceri, prieteni, colectivitate, actiuni sociale, afaceri si proiecte de viitor, dar vei reveni la aceste subiecte si in prima jumatate a lui decembrie. Referitor la aceste lucruri, pe 10 poti primi vesti neasteptate, pe 12 poti lua decizii practice, pe 19 inspiratia si intuitia te pot ajuta, iar pe 22 iti sunt de folos puterea de convingere si spiritul de investigatie. Din 31, vreo doua luni esti meditativ si introspectiv, preocupat mai mult de starea psihica, credinta, spiritualitate, subiecte ascunse si eliminarea obiceiurilor negative, iar luna viitoare chiar vei avea ocazia sa-ti revizuiesti mentalitatea in aceste privinte.

Relational si financiar, din 5 iti reevaluezi prietenii, relatia cu grupurile si organizatiile, parteneriatele de afaceri si veniturile din tranzactii la scara larga. Pe 15, 24 si 26 poti intelege mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti, insa pe 31 ai grija la tentatii si situatii neprevazute. Iar din 31, pentru doua saptamani, iti reevaluezi relatiile profesionale sau cu autoritatile, dar si beneficiile si veniturile din cariera sau imaginea publica.

Din 23, pentru o luna te implici in proiecte ample si de viitor, tranzactii la scara larga, activitati colective si intalniri cu prietenii, in grupuri sau organizatii. In aceste privinte, pe 24 poti avea parte de surprize si evenimente iesite din comun. Pe 28 ai ocazia sa actionezi in mod matur, planificat si rational, iar ziua de 29 iti poate aduce succes, vesti bune si o noua viziune, si este favorabila oricaror planuri de viitor si actiuni legate de intalniri sociale, prieteni, grupuri sau asociatii, popularitate, proiecte de anvergura, activitati sociale sau umanitare.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, aspiratii si de statutul social, dar si ca sa iti definesti planurile de viitor, sa iti cresti popularitatea, si sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.