Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn noiembrie 2018

Capricorn noiembrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, dusmani, tensiuni in camin, cu familia, apropiatii sau autoritatile

 

Pana pe 22 inca te mai implici in proiecte ample si de viitor, tranzactii la scara larga, activitati colective si intalniri cu prietenii, in grupuri sau organizatii. Pe 6 chiar ai inspiratie si poti vedea mai bine realitatea, iar pe 11 ai ocazia sa iti folosesti autoritatea si sa te impui cumva.

Din 8, pentru un an cresterea, norocul si succesul te ajuta in privinta imbunatatirii psihicului, a constientizarii unor lucruri si primirii unor ajutoare providentiale. In plus, toata luna esti meditativ si introspectiv, interesat de psihologie, spiritualitate, credinta, subiecte ascunse si eliminarea a ceea ce iti face rau, insa doar pana in 17 iti sunt favorizate aflarea informatiilor, demersurile, izolarea si actiunile ferite de ochii lumii. Incepand cu 17 ai ocazia sa aprofundezi si sa iei in considerare si alte lucruri, informatii sau idei, iar din 22, pentru o luna te implici efectiv in aceste chestiuni. Totusi, pe 20 si din 25 incolo ai grija la accidente si forta distructiva, in special intre 26 si 28, cand poti da dovada de comportament riscant, excese, un optimism exagerat si lipsa atentiei la detalii.

Relational si financiar, pana pe 16 inca mai reevaluezi legaturile profesionale sau cu autoritatile, dar si beneficiile si veniturile din cariera sau imaginea publica. Pe 9 poti descoperi exact ce ti-ar placea si te atrage. Din 16 esti liber sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua. In ultima saptamana fii adaptabil si ai grija la situatii neprevazute.

Pe 9 si 15 iti sunt favorabile actiunile legate de investitii, imbunatatirea situatiei financiare si a confortului personal. Din 16, tot restul anului iti indrepti eforturile spre socializare, comunicare, asimilarea informatiilor, demersuri si relatia cu cei apropiati. Pe 20 evita conflictele, din 25 incolo impulsivitatea, iar pe 26 incidentele si discutiile. Pe 27 poti actiona benefic cu efect de durata.

Din 6, doua luni incearca sa constientizezi necesitatea schimbarii legate de camin, imobiliare, familie si acoperirea nevoilor de baza. Incepand cu 16, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de comportament, infatisare si vitalitate, noi sanse privind cooperarea, cuplul si conlucrarea, dar si gasirea unui echilibru intre tine si relatia cu ceilalti. De pe 25 iti revin inspiratia, imaginatia, compasiunea si idealismul fata de cei din jur, in gandire, comunicare si exprimare.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social, sa iti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce obiceiuri ar trebui sa renunti de acum inainte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.