Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn noiembrie 2017

Capricorn noiembrie 2017

HOROSCOP CAPRICORN NOIEMBRIE 2017

Atentie la temperament si exprimare, incidente, secrete, tensiuni in familie si cu sefii

Pe 3 ai sansa de a-ti creste popularitatea si de a-ti largi cercul de prieteni si de cunostinte. Pe 4 atentie la tensiuni in camin si familie, cu colegii, sefii sau autoritatile. Din 5 pana la inceputul lui ianuarie ai o perioada de introspectie si analiza a ultimului an. De pe 7, toata luna iti poate creste popularitatea si sunt posibile castiguri marite din afaceri.

Ziua de 11 iti da ocazia sa revezi sacrificiile si tendintele negative, si sa gasesti inauntrul tau puterea de a-ti schimba total mentalitatea. Pe 13 poti avea un succes legat de afaceri la scara larga, activitati umanitare, colectivitate si actiuni sociale. Pe 14 ai grija la incidente si drumurile zilnice, atentie la ce vorbesti si ce semnezi, informatiile pot fi omise, false sau gresite. Pe 16 se poate sa obtii popularitate din felul in care socializezi si te exprimi, si ai parte de un stil artistic de comunicare. Incepand din 18, pentru o luna poti avea succes in actiuni de binefacere si afaceri legate de educatie, comunicare sau transport. Atentie insa pe 19 la rabufniri, secrete si tensiuni cu sefii si autoritatile.

Din 22 iti revin inspiratia, imaginatia si idealismul, dar si dorinta de a imprastia compasiune si iubire in jurul tau. Tot din 22, o luna evita gandurile negative si vezi la ce obiceiuri proaste poti renunta. Mai mult, pe 25 poti avea un moment de iluminare in legatura cu schimbarea stilului de viata, de gandire, si chiar a locuintei, iar pe 28 poti lua decizii importante in aceasta privinta.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social. Gaseste o cale de mijloc intre idealurile tale si ale celorlalti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.