Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn martie 2019

Capricorn martie 2019

HOROSCOP CAPRICORN MARTIE 2019

Tendinte generale: Din 21, o luna te implici in activitati casnice, in familie, ce tin de camin, proprietati imobiliare, originile tale si acoperirea necesitatilor intime, de baza. In plus, pe 6 martie se incheie o perioada de opt ani in care nevoia de noutate si independenta, spiritul rebel, instabilitatea si situatiile neprevazute te-au influentat si ti-au adus o schimbare in aceste privinte.

Pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri si evenimentele tip supriza iti pot deschide noi directii legate de activitatile ce iti plac si te fac fericit, relatiile sentimentale, legatura cu copiii, arta, creatii, hobbyuri, joaca, petreceri si distractii. Inspre aceste lucruri iti canalizezi si energia in luna martie, iar initiativele tale au sanse de reusita pe 10, 14 si 20. Pe 18 si 21 ar trebui sa te concentrezi mai mult, iar pe 27 poti avea ocazia unor intalniri, negocieri sau proiecte rentabile, neconventionale sau iesite din comun.

De pe 31, pentru o luna si jumatate iti indrepti eforturile si actiunile catre serviciu, obligatii, responsabilitati, gasirea unor terapii si ingrijirea sanatatii, imbunatatirea conditiilor de munca si trai.

Poti avea succes in: ceea ce priveste viata personala, identitatea si imaginea ta, vitalitatea, comportamentul, infatisarea, modul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti, cel putin pe 9, 13, 14 si 20. Relational si financiar poti fi tentat de schimbare si noutate pe 1, pe 16 si 20 poti descoperi noi perspective si informatii, si in general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, mai ales in jurul zilei de 28.

Intre 1 si 26 exista sanse marite de a obtine avantaje si beneficii materiale. Iti pot creste valoarea personala si veniturile proprii, poti face investitii cu succes, iti poti imbunatati confortul si nivelul de trai, si poti avea parte de noi oportunitati pentru a-ti stabiliza situatia financiara. In jur de 21 poti avea parte de noroc, succes, profit, noi cai, sanse sau relatii.

Concentreaza-te pe: socializare, comunicare, interactiunea cu anturajul, relatia cu rudele si prietenii, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. Din 5 in 28 ai o perioada de revizuire excelenta pentru a revedea mentalitati si interese. Este mai buna pentru creativitate, chestiuni spirituale, intelegeri intuitive, constientizari, regasiri de crezuri si dezvaluiri de secrete, decat pentru lucruri practice si concrete, pentru ca exista riscul confuziilor si dezamagirilor. Zile critice pot fi pe 5, 6, 7, 14, 15, 16, 24 sau 28. Luna Noua de pe 5 este un moment favorabil pentru reconsiderari, indreptari si stabilizari, deoarece aduce in prim plan necesitatea de a repara unele situatii inainte de a pune in aplicare planuri noi.

Tot in aceste privinte, din 26, aproape o luna ai sansa unor reusite din punct de vedere relational si financiar, referitor la legatura cu apropiatii, rudele, prietenii sau vecinii, castiguri din comunicare, comert, educatie, publicitate sau transport. Pe 27 poti fi atras spre o noua directie.

Atentie si la: exagerari, probleme de judecata, viziune si principii legate de persoane si activitati ascunse, subiecte secrete, sacrificii si renuntari, pe la mijlocul lunii, in plus fata de cele mentionate. La Luna Plina de pe 21 ai grija la scandaluri in public, dificultati profesionale sau cu autoritatile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.