Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn martie 2018

Capricorn martie 2018

HOROSCOP CAPRICORN MARTIE 2018

Atentie la temperament si tensiuni in familie si camin

 

Pe 1 ai grija la secrete, incidente neprevazute, agitatie, impulsivitate in exprimare si discutii cu rudele apropiate. Pe 1 si pe 2 poti obtine succes si castiguri dinspre prieteni, din afaceri sau tranzactii, ce iti pot imbunatati relatiile si comunicarea. Pe 4 esti sociabil, deschis, avand o exprimare artistica deosebita, insa ai grija la incidente si confuzii din neatentie.

De pe 6, timp de doua luni te intereseaza in principal caminul, imobiliarele, familia si locurile natale. Din 23, trei saptamani iti revizuiesti atitudinea fata de locuinta, familie si parinti.

Din 7, pana la sfarsitul lunii ti se pot imbunatati relatiile cu familia si iti sunt favorizate castigurile din imobiliare. In schimb incepand cu 9, pana in iulie ajutorul dinspre prieteni si castigurile din parteneriatele de afaceri pot cunoaste o stagnare, la fel si planurile de viitor. Pe 13 poti afla insa cum ai putea sa castigi in aceasta perioada.

Pe 11 ai puterea psihica necesara pentru a-ti gasi linistea sufleteasca. Pe 11, 13, 24 si 29 ai grija la temperament, incidente in camin si discutii neplacute cu familia si parintii.

Din 17, timp de cateva luni esti foarte activ, harnic si plin de energie. Incearca sa fii calm si mai putin impulsiv. De pe 20, pentru o luna te implici mai mult in activitati legate de casa, familie sau parinti.

Pe 29 poti avea surprize in familie sau camin. Din 31, pentru trei saptamani iti sunt favorizate relatiile romantice si cu copiii, si veniturile din hobbyuri si arta.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, sa interactionezi mai mult cu cei din jurul tau, sa iti imbunatatesti locuinta si sa iti schimbi atitudinea fata de camin, locurile natale, familie si parinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.