Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn martie 2017

Capricorn martie 2017

Atentie la comportament, casa, parinti, familie si cariera

 

In primele trei zile incearca sa nu te rupi de familie si parinti din nevoia de libertate, se poate sa provoci un dezechilibru si pe plan social. Gaseste o cale de mijloc intre cariera si camin.

Incepand cu 4 martie reevalueaza-ti relatiile cu parintii, familia si locurile natale, si veniturile din afaceri imobiliare. Castigurile din chirii sau arende pot scadea sau stagna.

Pe 5 iei decizii si initiezi noi reguli privind casa si familia. Din 10 te intereseaza mai mult relatia de dragoste si cu copiii. Intre 11 si 20 ai grija la discutii aprinse si restrictii in comunicare.

Din 13 martie devii mai interesat de familie si locurile de origine, iar din 20 te implici in concret in activitati casnice sau impreuna cu parintii.

De pe 22 pe 26 incearca sa te concentrezi mai mult pe familie si camin, decat pe cariera si ceea ce ti se intampla tie. Pe 30 ai grija la atitudine, temperament, tensiuni cu sefii si cu autoritatile. Atentie la comportament, vointa si ambitie.

Din 31 martie devii mai preocupat de dragoste, copii, placeri, distractii si hobbyuri.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti. Constientizeaza importanta sacrificiilor si a stabilitatii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.