Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn mai 2019

Capricorn mai 2019

HOROSCOP CAPRICORN MAI 2019

Tendinte generale: Pana pe 21 iunie te preocupa destul de mult lucrurile legate de conditia fizica, vitalitate, serviciu, obligatii si responsabilitati, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, a regimului de viata si sanatatii. Pana pe 16 inca mai participi activ prin tot felul de initiative, iar din 21, o luna te implici direct si constant in aceste chestiuni. Tot de atunci, pentru doua saptamani aici te indrepti si din punct de vedere mental, al informatiilor, intereselor si discutiilor. Zile favorabile pentru vesti bune, intalniri si demersuri, sunt pe 1 si 14, insa 6 si 21 sunt cu dus si intors. In jur de 30, 31 pot exista schimbari de conceptii, confuzii, omiteri sau controverse.

Din 16, o luna si jumatate iti indrepti eforturile, energia, spiritul de lupta si actiune catre relatiile personale, cuplu, casnicie, uniuni, asocieri, contracte, procese, colaborari, lucrul cu publicul si aplanarea conflictelor. In jur de 22 ai ocazia sa incerci ceva nou si sa pornesti pe o noua cale.

Poti avea succes in: ceea ce priveste activitatile ce iti plac si te fac fericit, relatiile sentimentale, legatura cu copiii, arta, creatii, hobbyuri, joaca, petreceri si distractii. Desi te implici concret si efectiv in aceste privinte pana pe 21, din punct de vedere al preocuparilor, intereselor, gandirii si demersurilor esti avantajat intre 6 si 21, iar din perspectiva relatiilor si finantelor poti obtine beneficii si castiguri intre 15 mai si 9 iunie. Luna Noua de pe 5 iti poate aduce un nou inceput, iar pe 8 si 18 poti avea parte de surprize placute. Pe 9, 16 si 30 te poti baza pe intuitie, iar pe 11, 14, 17, 18 si 31 pe simtul practic, analiza si putere de convingere. Se poate sa obtii un succes personal, sa te implici intr-o poveste de dragoste, sa iti fie recunoscute meritele si unicitatea, sa participi la anumite reuniuni sociale placute, sa obtii venituri din spectacole, arta, sport, hobbyuri sau educatie.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de familie, locuinta, proprietati imobiliare, relatia cu parintii, tara si originile tale, implinirea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza.

Din punct de vedere mental, in primele 6 zile inca mai esti preocupat si interesat de aceste chestiuni si ai o perioada aglomerata cu intalniri, discutii, vesti si demersuri, in care pot exista atat reusite, cat si limitari.

Din punct de vedere al dorintelor, lucrurilor care te atrag, relatiilor si finantelor legate de aceste lucruri, inca mai poti obtine avantaje pana pe 15. Pe 7 poate exista un blocaj, pe 9 poti avea parte de noroc, castig si ocazia unei schimbari, iar pe 14 poti obtine ce iti doresti si ti se potriveste.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, modul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti, mai ales in jur de 20. La Luna Plina de pe 19 ai grija la scaderea popularitatii, tensiuni in colectivitate si dificultati in afaceri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.