Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn mai 2018

Capricorn mai 2018

HOROSCOP CAPRICORN MAI 2018

Atentie la comunicare, speculatii, temperament, tensiuni in familie si camin

Incepand de acum, in urmatoarele doua luni si in special pe 25, poti castiga popularitate, poti avea succes in actiuni de binefacere si proiecte legate de educatie, comunicare sau transport. Totusi, pe 6, 9 si 23 atentie la informatii false sau omise, speculatii si dorinte mai mari decat puterea ta. Pe 7 si 12 ai grija la temperament, incidente in camin si discutii neplacute cu familia si parintii. In ziua de 8 incearca sa eviti relatiile colegiale si inceputul unui nou loc de munca. In 12, 18 si 25 deciziile de schimbare a comportamentului si vietii personale te pot face sa iesi in fata, sa te afirmi, sa incepi o poveste de dragoste, un proiect artistic sau un nou hobby.

De pe 13, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult iubirea, petrecerea timpului liber, distractiile si copiii. De pe 16, timp de cateva luni iti indrepti eforturile catre investitii si acumularea materiala, insa poti si cheltui in mod impulsiv.

Din 15, pana in noiembrie poti da dovada de un spirit rebel, inconstant si imprevizibil in legaturile romantice si in privinta copiilor, si poti avea parte de anumite surprize ce tin de hobbyuri si distractii. Aceste 6 luni iti pot dezvalui cum vor fi urmatorii sapte ani incepand de anul viitor, din perspectiva exprimarii sentimentelor, creativitatii si laturii artistice. In acelasi timp se poate diminua tendinta de revolta si independenta fata de camin, locurile natale, parinti si familie, din ultimii 7 ani.

Intre 13 si 16 ai grija la incidente, nervozitate, graba, cheltuieli impulsive, speculatii, jocuri de noroc, tensiuni in camin, familie, cu parintii, copiii sau persoana iubita.

Din 19, vreo trei saptamani ti se imbunatateste relatia de cuplu si poti obtine venituri din parteneriate sau contracte de colaborare. Tot pe 19 poti avea surprize legate de iubire, legaturile romantice, copii si partener. Incepand cu 21, pentru o luna te implici total in serviciu, gasirea unui mod de a-ti imbunatati conditiile de munca si trai, si ingrijirea sanatatii tale. Pe 24 iti sunt favorizate actiunile de crestere a nivelului de trai, investitiile, imbunatatirea confortului si regimului de viata, schimbarea rutinei zilnice si poate chiar a serviciului. Pe 26 ai grija la discutii si tensiuni in cuplu si cu colaboratorii. Din 30, pentru doua saptamani te preocupa mai mult sanatatea si locul de munca.

Profita de aceasta luna pentru a te implica intr-o noua poveste de dragoste, pentru a incepe un nou hobby, pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.