Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn iunie 2018

Capricorn iunie 2018

HOROSCOP CAPRICORN IUNIE 2018

Atentie la comunicare, rabufniri, serviciu, sanatate, persoana iubita, copii sau prieteni

 

Prima zi a lunii iti este favorabila pe plan financiar si profesional, pentru cresterea veniturilor si a nivelului de trai, imbunatatirea regimului de viata si a conditiilor de munca. Tot pe 1, dar si pe 19, poti avea un succes legat de colaborari, casnicie, prieteni, actiuni sociale si de grup, popularitate si contracte. Pe 2 si 21 iti sunt favorizate intalnirile, relatiile personale, tranzactiile si parteneriatele. Ziua de 6 este favorabila activitatilor sociale si intelectuale la serviciu, insa pe 6 si 7 ai grija la comunicare, discutii si tensiuni cu cei apropiati si colegii de munca. Tot pe 6, dar si pe 16, 23 si 27 atentie la temperament, incidente, conflicte si tensiuni in relatiile personale, in cuplu sau cu asociatii.

Din 12, pentru vreo doua saptamani te preocupa mai mult casnicia, colaborarile, asocierile, echilibrul, legea si reconcilierile. In aceste privinte, pe 13 si 23 poti avea noi idei, dar si surprize legate de persoana iubita, copii, activitati artistice si petrecerea timpului liber. Din 14, aproape o luna esti mai pasional in intimitate si poti obtine usor venituri suplimentare. Atentie insa pe 15 si 30, la situatii neprevazute si tensionate ce tin de relatiile sentimentale, speculatii sau jocuri de noroc.

De pe 19, cinci luni iti revizuiesti conceptiile, iti clarifici modul de a gandi si iti reconsideri relatia cu rudele si cei apropiati. Incepand cu 21, pentru o luna te implici total in viata de cuplu, asocieri, parteneriate, relatiile personale, colaborari, contracte, procese sau aplanari de conflicte.

Tot pe 21 ai grija la finante, surse externe de venituri si legaturi intime, iar pe 25 la legaturile de suflet, prieteni, afaceri, imprumuturi, bani si lucruri la comun. De pe 26, doua luni iti revizuiesti felul in care actionezi si capacitatea de a obtine ceea ce doresti referitor la venituri, investitii, economie, posesiuni si confortul personal. Din 29, pana la inceputul lunii septembrie te preocupa problemele afective, descoperirea informatiilor, depasirea crizelor emotionale si financiare.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata, pentru a incepe un nou tratament medical, pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.