Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn mai 2017

Capricorn mai 2017

HOROSCOP CAPRICORN MAI 2017

Atentie la camin, familie, comunicare, sanatate si serviciu

 

Din 3 iti revine spiritul casnic, preocuparea fata de bunastarea familiei, imbunatatirea relatiei cu parintii si infrumusetarea casei. Pana pe 16 incearca sa faci planuri pe termen lung.

Pe 9 o schimbare de atitudine iti poate deschide o noua cale de exprimare a talentelor proprii. Pe 11 decizia de a elimina anumite obiceiuri si ganduri negative te poate ajuta sa adopti noi principii de baza. Pe 12 ai curaj si schimba ceva referitor la locul de munca. Acest lucru iti poate fi benefic in cariera, chiar daca nu va fi vizibil imediat.

Incepand de pe 16 te concentrezi mai mult pe dragoste, copii si creativitate. Din 20, pentru o luna se poate sa muncesti mai mult, insa incearca sa nu te epuizezi. Pe 31 este posibil sa incepi o noua poveste de dragoste.

Pe 10 ai grija la incidente in casa, temperamentul fata de parinti, in familie, cu prietenii si persoana iubita. Pe 11 ai grija la blocaje legate de confuzii in acte si informatii, in special la serviciu. Pe 19 incearca sa te imparti echitabil intre familie si cariera. Pe 25 ai grija la temperament fata de familie. Pe 29 ai grija de sanatatea ta si incearca sa nu muncesti peste program.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.