Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn iunie 2019

Capricorn iunie 2019

HOROSCOP CAPRICORN IUNIE 2019

Tendinte generale: Din 4 iunie pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la lucrurile ce tin de relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, uniuni, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul, dar ai sansa sa revizuiesti anumite mentalitati si atitudini, si in iulie si august. Acestea sunt si lucrurile in care te implici in mod direct din 21, pentru o luna. Pe 7 si pe 27 poti avea parte de vesti, informatii, intalniri sau evenimente iesite din comun, zilele de 14 si 16 iti pot aduce o schimbare, iar intre 18 si 20 situatiile pot necesita calm si adaptare.

Pana spre sfarsitul lui august iti indrepti interesele atat spre uniuni si contracte, cat si spre depasirea crizelor. Din 27 pana in 19 iulie, intr-o prima faza, te preocupa regenerarea afectiva si financiara, legaturile intime si de suflet, imprumuturile, banii si posesiunile la comun.

Incepand cu 21, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti conceptiile, sa iti clarifici modul de a gandi, comunica si socializa, dar si relatia cu rudele, prietenii si cei apropiati.

Poti avea succes din: perspectiva financiara si relationala, in ceea ce priveste relatiile sentimentale, legatura cu copiii, iubire, fericire, petreceri, distratii, castiguri din arta, activitati educative, creatii, joaca sau hobbyuri. Pana pe 9 inca mai ai parte de reusite in aceste privinte. E posibil sa obtii un succes personal, sa te implici intr-o poveste de dragoste, sa iti fie recunoscute meritele si unicitatea.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de serviciu, obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii.

Pana pe 21 acestea sunt lucrurile in care te implici, iar Luna Noua din 3 iti este favorabila noilor inceputuri. Zilele de 9 si 10 pot fi cu dus si intors, deoarece poti fi impresionabil, intuitiv si idealist, predispus la anumite confuzii, scandaluri sau conflicte.

Din perspectiva financiara, dar si relationala, de pe 9, pana pe 3 iulie poti avea succes in chestiuni ce tin de munca, legaturi colegiale sau profesionale, salariu, imbunatatirea conditiilor in care traiesti si iti desfasori activitatea. Pe 23 si 24 anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale si tentante, insa ai grija la excese, supraevaluari sau inselatorii.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste viata ta proprie, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, modul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti, mai ales in jur de 23. Incearca sa echilibrezi dorintele tale si viata personala, cu ceilalti, cooperarea si conlucrarea. La Luna Plina de pe 17 ai grija la accidente, insomnie, scaderea energiei psihice si persoane rau intentionate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.