Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn iunie 2017

Capricorn iunie 2017

HOROSCOP CAPRICORN IUNIE 2017

Atentie la serviciu, sanatate, secrete, tensiuni in cuplu, cu sefii sau rudele

 

Pe 1 poti primi un ajutor de la parinti sau beneficiezi de pe urma unor proprietati imobiliare, iar pe 3 poti avea o surpriza legata de camin sau familie. Tot pe 3 poti primi o oferta de munca ce presupune si o crestere in cariera, insa mai bine amana raspunsul pana pe 13. Din 4 esti foarte hotarat sa colaborezi sau sa te asociezi cu cineva, dar incearca sa nu fii agesiv. Pe 4 si 14 atentie la greseli din neatentie la serviciu, sau lucruri omise. Din 6 devii romantic, artist, inclinat spre flirturi, copii si persoana iubita. Din 7 pe 21 se poate sa muncesti mult, peste program. Pe 9 revii in centrul atentiei publice, iti cresc beneficiile din cariera si se imbunatatesc relatiile profesionale.

Pe 15 si 18 ai grija la sanatate si evita adancirea in munca si stress. Incepand din 16 ai cinci luni sa-ti revizuiesti conceptiile, sa vezi care sunt cele false si sa-ti clarifici modul de a gandi.

Dupa 21 te dedici total parteneriatelor, casniciei si colaborarilor. Pe 24 iti sunt favorabile castiguri din manifestarea laturii artistice, dar si inceputul unei noi povesti de dragoste. Intre 25 si 28 poti fi boem si te poti exprima poetic fata de cei cu care intri in contact, lucru care insa iti poate aduce neplaceri pe plan profesional. Pe 30 ai grija la atitudine si discutii neplacute in cuplu.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul. Incearca sa gasesti un compromis pentru a obtine linistea sufleteasca!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.