Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn iulie 2019

Capricorn iulie 2019

HOROSCOP CAPRICORN IULIE 2019

Tendinte generale: In luna iulie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre uniuni si contracte, si depasirea situatiilor de criza emotionala si financiara.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de relatiile personale si directe, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, uniuni, parteneriate, colaborari si lucrul cu publicul. Tot aici, intre 3 si 28 ai o perioada favorabila din punct de vedere al dorintelor, relatiilor si finantelor. Eclipsa de Soare din 2 iulie te ajuta sa intelegi mai bine ce simti si ce ai avea nevoie cu adevarat in aceste privinte. Poti face planuri pe care sa le pui in practica in august, deoarece de pe 19 pana la sfarsitul lunii ai o perioada de revizuit interese, mentalitati si atitudini.

Incepand din 2 ai liber sa preiei initiative in ceea ce priveste regenerarea afectiva si financiara, obtinerea unui ajutor dinspre ceilalti, legaturile intime si de suflet, imprumuturi, bani si posesiuni la comun, desi te implici concret abia din 23, pentru o luna. Actiunile directe iti pot aduce beneficii in ultima parte a lunii si in special in jur de 25, mai ales ca din 28 aici ai posibilitatea sa obtii ce te atrage si iti doresti pe plan relational si financiar, pentru vreo trei saptamani. Tot aici iti sta si mintea pana pe 19, insa intre 8 si 19 mai mult reconsideri preocupari, planuri si idei. Zilele de 8, 9 si 11 pot fi dificile si agitate, asa ca stapaneste-ti impulsivitatea si fa uz de calm si rabdare, ca si in ziua de 30, cand pot exista situatii imprevizibile.

Poti avea succes in: principal in chestiuni legate de contracte, casnicie si parteneriate. Intre 9 si 14 ai ocazia sa primesti noi oportunitati si sa iti pui visele in practica. Zile favorabile relational si financiar sunt 8 si 18, cand poti avea parte de evenimente placute, iesite din comun, insa pe 17, 21 si 25 pot exista anumite restrictii sau neintelegeri. Pe 19 si 21 ai grija la conflicte si tensiuni in cuplu.

Concentreaza-te si atentie la: directia in care merge viata ta, identitatea si imaginea personala, vitalitate, comportament, infatisare, modul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti. Eclipsa de Luna din 17 poate aduce evenimente importante care sa sublinieze necesitatea unor schimbari profunde in aceste privinte. In aceasta luna incearca sa echilibrezi dorintele tale si viata personala, cu ceilalti, cooperarea si conlucrarea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.