Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn iulie 2018

Capricorn iulie 2018

HOROSCOP CAPRICORN IULIE 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, rabufniri, tensiuni in dragoste, in intimitate sau cu copiii

 

Pe 5 poti avea un succes legat de colaborari, casnicie, prieteni, actiuni sociale si de grup, popularitate, procese si contracte, iar pe 8 iti sunt favorizate intalnirile cu rudele si cei apropiati, relatiile personale, semnarile de acte, tranzactiile si parteneriatele. Din 12, pentru doua luni si in special in jur de 19 august, toate aceste lucruri iti pot aduce castiguri, crestere si evolutie.

Tot pe 5, dar si pe 27, sunt posibile cheltuieli, blocaje financiare, impulsivitate, crize de gelozie, tensiuni si conflicte in intimitate, iar pe 12 dificultati in relatiile personale, in cuplu si cu colaboratorii. Ziua de 9 iti poate aduce descoperiri de secrete, dezvaluiri de informatii si noi puncte de vedere legate de bani sau posesiuni la comun, resurse suplimentare, prieteni, afaceri si organizatii.

De pe 7, trei luni ai ocazia sa faci schimbari majore pe plan personal, referitor la relatiile sentimentale, copii, latura artistica si creativitate. Din 10, o luna iti sunt favorizate castigurile din educatie sau actiuni legale, si relatia cu strainatatea. Pe 12 chiar poti avea intalniri si surprize placute ce tin de cercetari, calatorii, legaturi sentimentale, spirituale sau la distanta. Pe 14 poti lua decizii favorabile legate de comportament, infatisare si evolutia proprie, perfectionare, studii sau relatia cu strainatatea. Pe 22 poti obtine castiguri din popularitate, afaceri, educatie sau chestiuni legale, si poti fi atras de o idila cu cineva din grupul tau. Pe 24 poti descoperi unele adevaruri legate de relatia cu rudele, cei din anturaj sau aflati la distanta. Pe 28 iti sunt favorizate orice fel de intalniri sau calatorii.

In jur de 18 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de finante, incasari, venituri, cheltuieli, economie, valoarea proprie si nivelul confortului personal. Din 22, pana la mijlocul lui august, in special pe 25 iulie si 2 august, ai grija la blocaje financiare, investitii impulsive, cheltuieli mai mari pe placeri, petreceri si distractii, tensiuni in dragoste sau cu copiii.

Incepand cu 23, o luna esti mai ambitios, simti nevoia de control si esti concentrat pe gasirea unor resurse pentru a depasi crizele afective si financiare. Din 26 insa, pentru vreo trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, interesele, atitudinea, felul in care gandesti si actionezi in aceste privinte.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, noi activitati impreuna cu partenerul, actiuni ce iti pot aduce venituri suplimentare, ca sa gasesti noi moduri de recapatare a linistii sufletesti, si noi cai de a face fata crizelor din ultima perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.