Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn iulie 2017

Capricorn iulie 2017

HOROSCOP CAPRICORN IULIE 2017

Atentie la comportament, rabufniri, secrete, tensiuni in cuplu, cu familia, sefii sau autoritatile

 

Pe 2 si 10 atentie la temperament si tensiuni in relatia de cuplu. Pe 5 ai grija la discutii in camin, cu familia si partenerul. De pe 5, toata luna iti sunt favorizate castigurile din serviciu si relatiile profesionale. Ziua de 6 este favorabila comunicarii si contractelor, mai ales legate de cuplu si relatia cu publicul, dar nu este benefica statutului tau social. Din 6 te preocupa depasirea crizelor.

Incepand din 15 pana spre sfarsitul lui august atentie la comportament, incidente, neplaceri in cariera si legate de imaginea publica. Din 17 pana pe 5 august ai grija la agresivitate in cuplu, rabufniri si accese de gelozie. Tot pe 17 atentie la blocaje in comunicare, cu rudele apropiate si la locul de munca. Pe 18 poti avea castiguri materiale si profesionale, din serviciu si cariera. Tot pe 18 ai grija la tensiuni in camin, cu familia si partenerul. Pe 19 poti gasi solutii de iesire din crizele emotionale si materiale. Din 20 devii pasional si hotarat sa pui capat lucrurilor ce te destabilizeaza.

Pe 21 atentie iar la tensiuni in camin, cu partenerul sau familia. Din 22, pentru o luna te concentrezi pe regenerarea afectiva si financiara si pe depasirea situatiilor de criza. Pe 24 ai grija la sanatate, secrete si serviciu. Tot pe 24 deciziile pe care le iei iti pot asigura linistea sufleteasca. Din 26 te preocupa studiile, calatoriile si educatia. Pe 27 atentie la rabufniri puternice, intense si agresive. Din 31 ai o perioada excelenta in cuplu si poti castiga din colaborari si parteneriate.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, si noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada. Gaseste-ti echilibrul interior!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.