Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn ianuarie 2019

Capricorn ianuarie 2019

HOROSCOP CAPRICORN IANUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 1, dar mai sigur din 6 incolo, iti indrepti eforturile catre familie, imbunatatirea caminului, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza. Incepand cu 20, o luna preocuparile tale incep sa includa acumularea si stabilizarea materiala, finantele, veniturile, investitiile, posesiunile, confortul si nivelul de trai. Referitor la aceste lucruri, pe 30 reusitele tin de gasirea unor solutii ingenioase, aflarea informatiilor, intalniri, demersuri, comunicare sau tranzactii.

Atentie la: accidente, incidente casnice sau in familie, tensiuni, certuri si conflicte, in special pe 6, 8, 13, 21 si din 28 incolo.

Poti avea succes in: privinta starii psihice, eliminarii tendintelor nocive, relatiilor si actiunilor ascunse. Pe 4 poti avea momente de iluminare, iar din 7 incolo, o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, in ceea ce priveste legaturile secrete, ajutorul primit sau beneficiile din activitati confidentiale. Dupa 11, in special pe 18, 22 si 25 initiativele si intalnirile iti sunt incununate de succes, dar ai grija la idealism si optimism exagerat. Avand in vedere Eclipsa de Luna din 21, care accentueaza relatiile sufletesti, se poate sa te implici intr-o relatie de dragoste secreta.

Concentreaza-te pe: viata personala, identitatea si imaginea ta, vitalitate, comportament, infatisare, modul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti. Intre 4 si 24 iti sunt avantajate orice intalniri, comunicarea si socializarea, dar toata luna ai ocazia sa faci alegeri inspirate si sa iti pui visele in practica, oricare ar fi ele. Evenimente sau decizii importante, extrem de serioase, care pot aduce limitari, intorsaturi, surprize, finalizari sau noi inceputuri, pot avea loc pe 2, 11, 13, 17, 18, 19 si 23, insa Eclipsa din 6 iti permite sa faci modificarile de care ai nevoie. Profita de aceasta luna pentru a te reinventa si a schimba cursul vietii tale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.