Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn ianuarie 2018

Capricorn ianuarie 2018

HOROSCOP CAPRICORN IANUARIE 2018

Atentie la temperament si tensiuni in familie si camin

 

Din 2 ai liber sa iti afirmi independenta fata de parinti, insa poti deveni rebel si inconstant fata de familie si camin. Pe 2 si 3 poti sa iti pui visele in practica referitor la viata ta si ce iti doresti cu adevarat. Pe 7 descoperi resursele potrivite ca sa obtii succesul in afaceri, sa-ti faci noi prieteni si sa-ti cresti popularitatea. Tot pe 7 poti constientiza nevoia schimbarii stilului de viata, de gandire, si chiar a locuintei. Ziua de 8 iti aduce un succes personal legat de felul in care esti vazut in colectiv, dar si puterea de a schimba ceva in atitudine. Pe 9 sunt posibile transformari legate de comportament si modul in care te manifesti. Pe 9 si 10 incearca sa fii mai calm cu prietenii si in colectivitate.

Incepand cu 11 iti revin optimismul si gandirea pozitiva, si pana la sfarsitul lunii iti sunt favorizate intalnirile de orice fel, insa pe 13 poti fi mai strict decat de obicei. In 13 si 14 atentie la temperament si tensiuni in familie. Pe 16 poti face cu succes schimbari drastice referitoare la comportament si felul in care esti privit in colectivitate, planuri de viitor, prieteni si afaceri.

Din 18, pentru trei saptamani poti avea venituri, dar si cheltuieli mai mari decat de obicei. Din 20, pentru o luna te implici in gestionarea finantelor, propriul confort si acumularea materiala.

Pe 20 ai grija la neatentie, incidente si greseli in acte, drumuri si discutii. Pe 24 iti poti folosi puterea de convingere ca sa obtii atat un succes personal, cat si popularitate. In 25 poti adopta o noua viziune privind viata ta, viitorul, prietenii si afacerile. Din 26, doua luni esti mai irascibil si poti avea un nivel de energie mai scazut. Pe 28 atentie la incidente si dificultati de comunicare, in special cu familia. Din 31, trei saptamani te preocupa mai mult finantele si confortul personal.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung, dar si pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.