Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn februarie 2019

Capricorn februarie 2019

HOROSCOP CAPRICORN FEBRUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 14, pana la sfarsitul lui martie iti indrepti eforturile spre obtinerea lucrurilor ce iti fac placere si te fac fericit, iubire, copii, arta, creativitate, joaca si distractii. Din 19 pana pe 28 iti poti cheltui energia in mod practic, realist si inspirat. Urmeaza-ti intuitia si instinctele.

Din 19, o luna esti ocupat, activ, preocupat de socializare, comunicare, relatia cu rudele si prietenii, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. Aici iti concentrezi preocuparile si interesele, si inainte, si dupa, chiar din 10 si pana la mijlocul lui aprilie. In martie poti revizui unele mentalitati, idei si puncte de vedere. Pana atunci ai parte de usurinta in intelegere si comunicare, vesti bune si decizii intelepte. Totusi, pe 19 si 22 iti poti schimba perspectiva, pot avea loc confuzii sau neplaceri.

Poti avea succes in: privinta relatiilor si actiunilor ascunse, imbunatatirii starii psihice si eliminarii tendintelor nocive, mai ales pe 8, cand poti obtine un progres. In primele trei zile iti sunt favorabile deciziile, vestile si informatiile, pot fi imbunatatite legaturile secrete, poti primi un ajutor si poti obtine beneficii din activitati confidentiale. Pe 22 insa poti avea parte de blocaje sau dificultati.

Pe 3, 8, 10 si 18 poti avea si un succes in ceea ce priveste acumularea si stabilizarea materiala, finantele, economia, cresterea veniturilor, investitiile, posesiunile, confortul si nivelul de trai. In plus, Luna Noua din 4 iti poate aduce noi oportunitati si inceputuri.

Concentreaza-te pe: viata personala, identitatea si imaginea ta, vitalitate, comportament, infatisare, modul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti. Poti beneficia de intalniri cu succes si anumite avantaje din 4 pana la sfarsitul lunii, mai ales intre 14 si 23, insa pot exista schimbari sau tensiuni dupa ziua de 26. Tot in aceste privinte, de la mijlocul lunii si pana in toamna pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale. O prima data de mentionat este 28 martie.

Atentie la: accidente, incidente casnice sau in familie, tensiuni, certuri si conflicte, in special in primele doua zile, intre 8 si 14, si pe 22. La Luna Plina de pe 19 ai grija la calatorii la distanta, relatia cu strainatatea, examene si chestiuni legale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.