Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn februarie 2018

Capricorn februarie 2018

HOROSCOP CAPRICORN FEBRUARIE 2018

Atentie la secrete, epuizare psihica, cheltuieli, prieteni, afaceri, rude si anturaj

 

Pe 3 poti initia noi actiuni ce tin de renuntarea la obiceiuri nesanatoase si dependente, sacrificii, donatii, economie, finante si confort. Pe 4 atentie la cheltuieli, scaderea popularitatii si tensiuni sau blocaje in relatiile de prietenie. Pe 7 poti fi atras sau surprins de o situatie neconventionala legata de venituri, o investitie de viitor, posesiuni sau un proiect financiar.

Din 11, o luna esti mai sociabil, ai un stil de comunicare artistic si poti castiga din comert, comunicare sau transport. Pe 11 si 14 incearca sa fii realist cu privire la prieteni, investitii, cheltuieli, afaceri si proiecte de viitor. Mai bine amana deciziile in aceste privinte pana pe 14 si 15, cand poti gasi noi directii si mentalitati. In 16 poti lua hotarari ce tin de rude, anturaj, activitati de comunicare si beneficii din activitati de transport sau comert, cu efect pe termen lung. Ziua de 17 este favorabila prospectarii unor planuri financiare, insa ai grija la oboseala psihica si informatii secrete.

Incepand cu 18, pentru o luna esti activ, sociabil, comunicativ si foarte ocupat. In plus, trei saptamani te preocupa activitatile zilnice, schimburile de idei si informatii, si relatia cu cei apropiati.

Pe 21 poti avea parte de un moment emotionant alaturi de rude, iar pe 25 poti avea un stil de comunicare deosebit de artistic, plin de sensibilitate. In ambele zile ai grija la confuzii, informatii false, relatii si castiguri imorale sau ilegale. Atentie insa, deciziile si actiunile din 21 si 25 se pot dovedi de lunga durata. Pe 27 poti fi tentat de o relatie pasionala cu o persoana din anturajul tau.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii, pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum, pentru a adopta o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.