Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn februarie 2017

Capricorn februarie 2017

Atentie la comportament, casa, parinti, familie si cariera

Pe 1 si pe 2 incearca sa eviti o atitudine stricta si severa, fii mai calm si mai putin impulsiv, pentru a nu crea neplaceri atat fata de familie, cat si in societate si cariera. Incearca sa fii mai intelegator si mai rabdator.

Incepand cu 3, cel putin in urmatoarea luna devii mai casnic si mai gospodar, mai atasat de familie, casa, parinti si locurile natale. De pe 5 pana in iunie aspiratiile sociale si cresterea profesionala pot sa fie mai lente decat pana acum.

De pe 7 incolo devii mai preocupat de investii, resurse, venituri si cheltuieli. Pe 11 si pe 21 se poate sa primesti anumite beneficii din cariera, dar din surse diferite decat pana acum.

De pe 18 pana pe 22 incearca sa eviti discutiile in contradictoriu cu familia si incidentele in camin. Din 23 in 27 schimbarile pe care le faci pe plan personal iti pot afecta si statutul social, asa ca mai bine planifica dinainte si nu fii impulsiv.

Incepand din 26 devii mai sociabil si mai inclinat spre comunicare si schimburi de idei.

Profita de aceasta luna pentru a-ti gasi echilibrul intre familie si cariera, pentru a afla noi informatii si pentru a stabili noi reguli in obligatiile zilnice!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1852714771673291:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.