Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn decembrie 2018

Capricorn decembrie 2018

HOROSCOP CAPRICORN DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, dusmani, tensiuni in camin, cu familia, apropiatii sau autoritatile

 

De pe 1 redevii preocupat de colectivitate, popularitate, cercul de cunostinte, organizatii, actiuni sociale, proiecte de viitor si la scara larga. Pana pe 6 revezi informatii si regandesti lucrurile, iar intre 6 si 13 poti sa aplici practic o noua viziune. Din 2, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra relatiilor sociale si beneficiilor din actiuni umanitare, grupari, asociatii sau afaceri de amploare. In privinta acestora, primele zile iti pot aduce situatii surprinzatoare, pe 16 poti lua decizii durabile, pe 21 poti fi inspirat, dar si cam visator, iar pe 28 iti sunt favorizate schimbarile profunde.

Pana pe 22 inca esti retras si meditativ, asa ca evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce actiuni, relatii, persoane sau obiceiuri nocive poti renunta. In prima saptamana, mai ales intre 3 si 6, dar si pe 25, ai grija la accidente neprevazute, forta distructiva, neglijenta si neclaritate. De fapt, din 13, pentru vreo trei saptamani esti visator si introspectiv, interesat de subiecte oculte, psihologie, credinta, spiritualitate si renuntarea la ce iti face rau. Pe 20 o situatie iesita din comun iti poate aduce o oportunitate de a-ti imbunatati psihicul, iar pe 21 iti sunt favorabile orice lucruri ce tin de intalniri confidentiale, constientizari, descoperirea unor secrete sau a unor persoane ascunse.

Tot in aceasta privinta, a aflarii unor secrete, constientizarii unor lucruri si primirii de ajutoare providentiale, de la sfarsitul lunii pana in februarie, tendinta de a te baza mai mult pe ce simti, decat pe logica si rationament, iti poate aduce confuzii in gandire, mentalitati idealiste si dificultati de comunicare sau interactiune cu cei din jur. Ar trebui sa acorzi mai multa importanta concentrarii si observarii detaliilor, deoarece pot exista dezvaluiri sau omiteri de informatii, situatii neclare, scandaluri, persoane ascunse sau rauvoitoare, in special la mijlocul lui ianuarie.

Din 22, pentru o luna ai calea deschisa pentru intalniri, activitati sociale si reinventarea ta din punct de vedere al imaginii personale, comportamentului, exprimarii si infatisarii. Referitor la aceste lucruri, sfarsitul de an si inceputul lui 2019 iti pot aduce stabilitate, maturitate, evenimente categorice si hotarari cu efect de lunga durata. In plus, incepand din ultimele zile ale lunii, in anul ce vine ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa iti pui concret visele in practica.

Din punct de vedere al initiativelor legate de interactiunea cu persoanele ce iti sunt apropiate, asimilarea informatiilor, demersuri, intalniri sau tranzactii, pe 7 poti fi prea senzitiv, idealist si romantic, asa ca ai grija la dificultati de comunicare sau miscare, incidente, confuzii, intelegeri gresite si dezamagiri. Pe 17 insa iti poti folosi cu succes instinctele, credinta, ambitia si vointa.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce ar trebui sa renunti de acum inainte, dar si sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.