Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn decembrie 2017

Capricorn decembrie 2017

HOROSCOP CAPRICORN DECEMBRIE 2017

Atentie la temperament si exprimare, incidente, secrete, tensiuni in familie si cu sefii

 

De pe 1 pana de Craciun iti sunt favorizate relatiile si castigurile neoficiale. Tot pe 1 atentie la tensiuni in camin si familie, cu colegii sau autoritatile. Pe 3 iti poate creste popularitatea, poti avea succes in activitati caritabile si in afaceri legate de educatie, comert, comunicare sau transport. Pe 3 si pe 10 ai grija la probleme de perceptie si comunicare, sacrificii, sensibilitate si impresionabilitate.

In perioada 3 – 23 decembrie ai sansa sa iti revizuiesti obiceiurile negative si sacrificiile fata de ceilalti, iar pe 6 chiar poti sa renunti la o anumita tendinta ce iti dauneaza. Incepand cu 9, pentru o luna si jumatate devii ceva mai impulsiv in colectivitate si te dedici unor actiuni umanitare. Pe 10 ai un moment de iluminare si poti descoperi un secret. Pe 13 si pe 15 ai grija la incidente si perceptii gresite. Pe 16 gasesti puterea de a te dezbara de vechi obiceiuri si de a te elibera de anumite blocaje.

Dupa trei ani de restrictii si lectii despre puterea psihica, deprinderi gresite, dependente, sacrificii si izolare, din 20 decembrie, urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la actiunile personale, comportament, infatisare si felul in care te privesc ceilalti.

Din 21 iti revin si optimismul si stralucirea, si o luna ai calea deschisa de a initia orice actiuni pe plan personal. Si chiar in acea zi poti lua o hotarare in aceasta privinta, cu efect pe termen lung. Tot in 21 poti primi un ajutor nesperat si neobisnuit. Din 23, pana in mai 2018 poti face cu succes schimbari drastice legate de comportament si felul in care esti privit in colectivitate, planuri de viitor, prieteni si afaceri. De pe 25 revii la sentimente mai bune si pentru aproape patru saptamani poti castiga din simpla aparitie si farmecul personal. Tot in 25 poti adopta o atitudine rezervata si sobra in fata tuturor. Pe 28 poti initia planuri de afaceri legate de comert, comunicare sau transport.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce ar trebui sa renunti de acum inainte, dar si sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.