Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn august 2019

Capricorn august 2019

HOROSCOP CAPRICORN AUGUST 2019

Tendinte generale: In luna august pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre depasirea crizelor, si extinderea orizonturilor, propriul progres si viitor. Totusi, de pe 1, cand se clarifica atmosfera si gandirea, pana pe 11, mintea iti mai fuge catre uniuni si contracte, cand iti sunt favorabile orice intelegeri sau intalniri legate de relatiile personale, aplanarea conflictelor, procese, contracte, casnicie, uniuni, parteneriate, colaborari, contactul direct cu ceilalti si lucrul cu publicul.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de regenerarea afectiva si financiara, obtinerea unui ajutor dinspre ceilalti, relatii intime si de suflet, imprumuturi, mosteniri, partaje, bani si posesiuni la comun. In aceste privinte primele zile ale lunii iti pot aduce schimbari si evenimente imprevizibile, dar si sansa unui nou inceput datorita Lunii Noi de pe 1. Incearca sa fii deschis si adaptabil, dar sa amani deciziile importante pentru cateva zile, mai ales ca intre 4 si 21, in special pe 7, 8 si 14 poti avea parte de succes, momente placute si ocazii de castig. In plus, din 11 pana in ultimele zile ale lunii iti indrepti gandurile si interesele exclusiv inspre aceste chestiuni. Cel putin pe 16 si 21 pot avea loc demersuri importante, poti afla noi informatii si poti descoperi noi perspective.

Din 18 si mai mult din 23, importante devin educatia, studiile, cursurile, perfectionarea, redirectionarea profesionala, calatoriile, relatiile la distanta sau pe internet, turismul, strainatatea, procesele si chestiunile juridice. Cel putin pana la mijlocul lui septembrie aici te implici cel mai tare, aici iti indrepti spiritul de actiune, energia, sociabilitatea si dorintele, aici poti obtine avantaje si beneficii pe plan relational si financiar. Pot exista oportunitati de succes si schimbari favorabile in special pe 24, 26, 28 si 30. Din 29 si din perspectiva ideilor, intereselor, intalnirilor si planurilor te concentrezi pe aceste chestiuni, iar Luna Noua de pe 30 iti deschide noi cai si directii de urmat.

Pe termen lung din 11 revin norocul, optimismul, sansele de extindere si progres referitoare la ajutorul providential, starea psihica, activitati si relatii ascunse sau confidentiale, cercetari si subiecte secrete, credinta, spiritualitate, renuntarea la sacrificii, tendinte sau persoane nocive. Din 12, tot restul anului iti sunt incurajate reformele, schimbarile, eliberarile de atasamente si abordarile inovatoare cu privire la dorinta de afirmare, recunoasterea meritelor, iubire, legaturi sentimentale, relatia cu copiii, activitati artistice, educative si creative, joaca si petrecerea timpului liber.

Atentie la: sistemul de valori si propria ta valoare, acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri, investitii, achizitii, posesiuni, abilitati si talente proprii, confort si nivelul de trai. In aceste privinte Luna Plina din 15 poate aduce tensiuni, situatii conflictuale si schimbari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.