Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Capricorn august 2018

Capricorn august 2018

HOROSCOP CAPRICORN AUGUST 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, rabufniri, tensiuni in dragoste, cu copiii, prietenii sau superiorii

 

Pana pe 15, in special pe 1 si 2, ai grija la blocaje financiare, investitii impulsive, cheltuieli pe placeri, petreceri si distractii, tensiuni in dragoste sau cu copiii. Oricum, de pe 7 pana la sfarsitul anului nu mai esti inconstant, agitat si impulsiv in relatia de dragoste, fata de copii, procreatie, relaxare si creativitate, iar de luna ce vine poti aborda o noua atitudine fata de planul financiar.

Din 7, o luna ti se imbunatateste imaginea publica, iti poti crea o anumita faima si pot creste veniturile din profesie. Pe 8, daca gasesti solutii inventive, chiar poti imbunatati relatia cu superiorii si iti sunt favorizate investitiile si beneficiile din cariera, din relatiile si activitatile profesionale sau publice. In schimb pe 10 si pe 26 ai grija la temperament si relatia cu colegii, sefii sau autoritatile.

Tot ziua de 7 iti poate aduce rabufniri emotionale si dificultati legate de bani sau posesiuni la comun, surse suplimentare de venituri, prieteni, afaceri si organizatii. In special pe 9, dar si pe 11 si 28, poti obtine noi informatii si perspective asupra acestor lucruri, insa ai grija la exagerari, excese si supraevaluari. Pana pe 19 inca mai poti revizui mentalitatea si interesele legate de redresarea afectiva si financiara, depasirea situatiilor de criza si gasirea de noi solutii si resurse.

Din 13 in 27 ai ocazia sa reevaluezi temperamentul, initiativele tale personale si modul in care iti exprimi identitatea, iar incepand cu 23, pentru o luna te implici efectiv in completarea educatiei tale, studii, turism, calatorii, progresul pe plan personal si profesional. Mai mult, in jur de 25-27 august ai sansa de a pune bazele unor proiecte personale in scopul evolutiei proprii, prin care poti gasi noi lucruri sau locuri de cercetat si explorat, noi modalitati de a te pune in valoare, noi activitati placute si relaxante, si posibil chiar noi relatii sentimentale, spirituale sau la distanta.

In plus, in jur de 19 poti avea succes in semnari de acte, tranzactii, proiecte ample, activitati sociale de anvergura, in colectivitate, cu prietenii sau in organizatii, iar din 23 pana la sfarsitul lui septembrie, poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la comportament si felul in care esti privit in societate, amici, activitati umanitare, afaceri si proiecte de viitor.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada, sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii sau calatorii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.